Zdravím,
pořídil jsem toto baterii. Mám nabíječku turnigy accucell 8150. Balanční konektro do toho tak nějak narvu ale nevím zda není opačně či jinak na těchto bateriích. Když jsem měl baterie poly quest tak červenej byl v pravo do nabíječky, pak byli ty černý a bylo dodržené pořadí.
Zde jsouz prava 3 červene a vlevo černý - takhle mě jde strčit jedině do nabíječky. Díky za odpověď. Snad jsem toto téma zařadil dobře a nikde není, aspoň sem to nikde nenašel
White Line 2600/3S 30C/60C
Re: White Line 2600/3S 30C/60C
no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 19:13, celkem upraveno 2 x.
Re: White Line 2600/3S 30C/60C
s3030150 píše:Dusan55 píše:Zdravím,
pořídil jsem toto baterii. Mám nabíječku turnigy accucell 8150. Balanční konektro do toho tak nějak narvu ale nevím zda není opačně či jinak na těchto bateriích. Když jsem měl baterie poly quest tak červenej byl v pravo do nabíječky, pak byli ty černý a bylo dodržené pořadí.
Zde jsouz prava 3 červene a vlevo černý - takhle mě jde strčit jedině do nabíječky. Díky za odpověď. Snad jsem toto téma zařadil dobře a nikde není, aspoň sem to nikde nenašel
hm. a ta cervena je rovnako cervena ako ta druha cervena ?
Už to mám vyřešeny, předělal jsem to na konektor JST a černej jsem dal v pravo a pak postupně doleva podle napětí článků (3 byli červené). Tak jak baterie turnigy kterou jsem si půjčil
Moc díky za pomoc