Asi moc vodky :-)

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Prorock
Kontaktovat uživatele:

Asi moc vodky :-)

#1 Příspěvek od Prorock »

Zba
Kontaktovat uživatele:

Re: Asi moc vodky :-)

#2 Příspěvek od Zba »

Já to spíš tipuji na námrazu na křídlech. Chtěl bych vidět tvůj úsměv, kdyby jsi za kniplem seděl ty :?
Prorock
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Prorock »

Jak může námraza na křídle způsobit předčasné zasunutí podovzku ? Třeba může, ale já netuším jak..
Jo, já bych se samozřejmě moc nesmál, kdyby se mi tohle stalo, nadruhou stranu se mi to ani stát nemůže, protože pilotem stíhačky nikdy nebudu, vykašlal jsem se i na lítání s větroněma, protože jsem zjistil, že na to nemám. A tak se může s klidem smát těm, co něco poserou, je to úplně normoš.
Robinsson

#4 Příspěvek od Robinsson »

ale zkusil kola vysunout jestli se to náhodou nepostaví :D
Zba
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zba »

A tak se může s klidem smát těm, co něco poserou, je to úplně normoš.
????
Z kvality videa to není vidět, ale podle mě se trochu zvedl ze Země.To že hned zase sedl může být příznakem námrazy na křídle. To že byl zasunut podvozek moc rychle je zřejmé, ale nic neobvyklého :-)
Prorock
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Prorock »

Na dalším odkaze z trubky je naprostý protipól nedbalého pilota: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=nqV ... =endscreen
Machr, co dokázal přistát bez ovládání výškovky, jen za pomocí regulace tahu motorů, to zase klobouk dolů.. (jsem to zkoušel na simu a většinou jsem havaroval..!)
Zba
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Zba »

Prorock píše:Na dalším odkaze z trubky je naprostý protipól nedbalého pilota: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=nqV ... =endscreen
Machr, co dokázal přistát bez ovládání výškovky, jen za pomocí regulace tahu motorů, to zase klobouk dolů.. (jsem to zkoušel na simu a většinou jsem havaroval..!)

A to jsi ještě nebyl v nervu :-)
Prorock
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Prorock »

Zba píše:
A tak se může s klidem smát těm, co něco poserou, je to úplně normoš.
????
Z kvality videa to není vidět, ale podle mě se trochu zvedl ze Země.To že hned zase sedl může být příznakem námrazy na křídle. To že byl zasunut podvozek moc rychle je zřejmé, ale nic neobvyklého :-)

Tak samozřejmě kdo ví jak to bylo, nakonec se mohlo jednat o selhání techniky a podvozek zajet bez povelu pilota ikdyž se tam vyloženě píše o zapmenutí a co tam mluví rusky tomu nerozumím.
ferulik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od ferulik »

Pochybujem že dôvodom bola námraza na krídlách,však určite by si to pozemný personal všimol na predletovej príprave.
spetrs

#10 Příspěvek od spetrs »

Díval jsem se na jiné starty 29 a je tam běžné že sotva se odlepí podvozek od asfaltu tak se zavírá. Takže běžný start akorát nevyšel.
kf

#11 Příspěvek od kf »

Tohle není éro postavený v garáži, to má samozřejmě poměrně vymakanej indikátor námrazy a účinný odmrazování.
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od lakotamm »

kf píše:Tohle není éro postavený v garáži, to má samozřejmě poměrně vymakanej indikátor námrazy a účinný odmrazování.

Elektrónky? :lol:
Neviem či už v 29vine sú tranzistory... :lol:
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“