http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... Cunaek9W24
Asi moc vodky :-)
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Asi moc vodky :-)
Já to spíš tipuji na námrazu na křídlech. Chtěl bych vidět tvůj úsměv, kdyby jsi za kniplem seděl ty
Jak může námraza na křídle způsobit předčasné zasunutí podovzku ? Třeba může, ale já netuším jak..
Jo, já bych se samozřejmě moc nesmál, kdyby se mi tohle stalo, nadruhou stranu se mi to ani stát nemůže, protože pilotem stíhačky nikdy nebudu, vykašlal jsem se i na lítání s větroněma, protože jsem zjistil, že na to nemám. A tak se může s klidem smát těm, co něco poserou, je to úplně normoš.
Jo, já bych se samozřejmě moc nesmál, kdyby se mi tohle stalo, nadruhou stranu se mi to ani stát nemůže, protože pilotem stíhačky nikdy nebudu, vykašlal jsem se i na lítání s větroněma, protože jsem zjistil, že na to nemám. A tak se může s klidem smát těm, co něco poserou, je to úplně normoš.
ale zkusil kola vysunout jestli se to náhodou nepostaví 
????A tak se může s klidem smát těm, co něco poserou, je to úplně normoš.
Z kvality videa to není vidět, ale podle mě se trochu zvedl ze Země.To že hned zase sedl může být příznakem námrazy na křídle. To že byl zasunut podvozek moc rychle je zřejmé, ale nic neobvyklého
Na dalším odkaze z trubky je naprostý protipól nedbalého pilota: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=nqV ... =endscreen
Machr, co dokázal přistát bez ovládání výškovky, jen za pomocí regulace tahu motorů, to zase klobouk dolů.. (jsem to zkoušel na simu a většinou jsem havaroval..!)
Machr, co dokázal přistát bez ovládání výškovky, jen za pomocí regulace tahu motorů, to zase klobouk dolů.. (jsem to zkoušel na simu a většinou jsem havaroval..!)
Prorock píše:Na dalším odkaze z trubky je naprostý protipól nedbalého pilota: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=nqV ... =endscreen
A to jsi ještě nebyl v nervu
Zba píše:????A tak se může s klidem smát těm, co něco poserou, je to úplně normoš.
Z kvality videa to není vidět, ale podle mě se trochu zvedl ze Země.To že hned zase sedl může být příznakem námrazy na křídle. To že byl zasunut podvozek moc rychle je zřejmé, ale nic neobvyklého
Tak samozřejmě kdo ví jak to bylo, nakonec se mohlo jednat o selhání techniky a podvozek zajet bez povelu pilota ikdyž se tam vyloženě píše o zapmenutí a co tam mluví rusky tomu nerozumím.
Pochybujem že dôvodom bola námraza na krídlách,však určite by si to pozemný personal všimol na predletovej príprave.
Díval jsem se na jiné starty 29 a je tam běžné že sotva se odlepí podvozek od asfaltu tak se zavírá. Takže běžný start akorát nevyšel.
Tohle není éro postavený v garáži, to má samozřejmě poměrně vymakanej indikátor námrazy a účinný odmrazování.
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
kf píše:Tohle není éro postavený v garáži, to má samozřejmě poměrně vymakanej indikátor námrazy a účinný odmrazování.
Elektrónky?
Neviem či už v 29vine sú tranzistory...
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E