Mikado Logo 400 SE
Mikado Logo 400 SE
Ahojte, po dlouhém rozhodování mezi Protosem 500 a Logem 400 SE jsem se rozhodl jít do Loga, ale potřeboval bych pomoc s výběrem regulátoru a baterek. Zatím počítám s tímto vybavením Logo 400 SE, motor - Scorpion HK 4015-1070Kv, FBL - Mini VBar "Blueline" 5.0 Express, serva Savox SH-1250MG a SH-1290MG. Díval jsem se na regulátory kontronik, ale nemám s nima zkušenosti. Děkuji
Re: Mikado Logo 400 SE
Jestli ti muzu radit, jdi do Protose... 400 je zkurvena 500. Protos letove da 400 do kapsy. Osobne mi prijde, ze 400 je nejmin povedeny vrtulnik z celeho letoveho parku Mikada.
nostromo píše:Jestli ti muzu radit, jdi do Protose... 400 je zkurvena 500. Protos letove da 400 do kapsy. Osobne mi prijde, ze 400 je nejmin povedeny vrtulnik z celeho letoveho parku Mikada.
ja bych do toho vrazil jive 80lv, overenej regl, sam sem ho lital na logu 10 a nemuzu na nej rict kriveho slova.
BTW:
on mluvi o 400 SE, ta ma 475 listy. Konstrukcne se me zda vyborna, jen nema pohanenej ocas pri autorotaci.
Logo 600 + spirit
hmm tak vidím, že jsem tam kde jsem byl - Logo nebo Protos
O tom ocasu jsem to netušil.. Tak to má pouze logo 400?
Promin, zda jsem te zvyklal, pokud jsi rozhudnuty, tak do nej jdi a moje pripominky vubec neres. Kdyby jsi napsal Logo 600, tak ti s klidnym svedomim reknu "jasna volba"
Co se tyce regulatoru, pokud ti nevadi vice dratu, tak bych koupil treba Hobbywing a zapojil governor V-Bar + nejaky BEC. Pokud dratovat nechces, tak kup Kontronika 80HV, ktery pak muzes do vetsiho mazlika nebo verzi LV, ktera je do 6S.
Co se tyce regulatoru, pokud ti nevadi vice dratu, tak bych koupil treba Hobbywing a zapojil governor V-Bar + nejaky BEC. Pokud dratovat nechces, tak kup Kontronika 80HV, ktery pak muzes do vetsiho mazlika nebo verzi LV, ktera je do 6S.
Je jasné, že co člověk to názor a jsem rád že si napsal ten svůj
Docela mi vadí ta zadní vrtulka.. Možná bude lepší chvilku počkat a koupit Logo 500. U Loga 500 je při autorotaci ocas poháněnej??
Kup logo 600 , 500 je to samý , jen s kratším ocasem, elektronika ta samá...
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Nakonec jsem se rozhodl, že si koupim Protose 500 Carbon a předělám na FBL s microbeast. Už jsem ho viděl létat a myslím si že to bude ideální
Děkuji všem za rady