Gama 2100 problém

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Odpovědět
Zpráva
Autor
seboh

Gama 2100 problém

#1 Příspěvek od seboh »

Zdravím, mám problem s Gamou. Když udělám ostřejší zatačku nebo výkrut tak mi křídla začnou mávat s cca 20cm výchylkou a model je pak neřiditelný :(. Jak to zpevnit? Přemyšlel jsem nad železnou tyčkou cca 1cm průměr. díky
JR PCM9XII, Ventus 2300 HK, větroň 3m, FOKKER E. III EPP, AXN Floater-Jet , T450 Pro, B130x, MCPx
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

Re: Gama 2100 problém

#2 Příspěvek od JirkaA »

Nejdriv bych doporucil ujasnit si, k cemu je tento model urceny. Jestli chces litat vsechny packy do zatacky, bude to chtit neco vic nacpanyho uhlikem za podstatne vic penez ;-)
OK2WY
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od maroslong »

seboh píše:...nad železnou tyčkou cca 1cm průměr...
Na to zabudni, centimetrová oceľová "tyčka" by bola ťažšia ako celý model... Gama je začiatočnícky model na učenie, nie akrobat. Krídlo by sa dalo spevniť na ohyb napríklad uhlíkovými stojinami nalepenými do zárezov zhora aj zospodu v jednej rovine, ale ak máš akrobatické ambície bude lepšie to darovať alebo predať a kúpiť akrobata.
Ticcino

#4 Příspěvek od Ticcino »

V zásadě, jak píše maroslong.
Pro začátek bych zkusil 1,2mm uhlí, zářez od trupu až ke špičce křídla křídla, hezky v těžišti, z vrchu i zespodu (celkem 4 tyčky)
Woita
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Woita »

Fajn jsou taky uhlíhové pásky místo tyček, vlepit do křídel, samozřejmě nastojato.
Před lepením uhlík zdrsnit (stačí velmi jemným brusným papírem a zalepit hustým vteřiňákem do zářezů, které vyřízněš do křídel.
Tyto pásky drží přímo brutálně.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
marek manka

#6 Příspěvek od marek manka »

Zdravím mám ten samí problém mám karbonové tyčky ale nevím jak je tam mám přichytit na zavit nebo mužete poslat někdo ňáký foto díky
marek manka

#7 Příspěvek od marek manka »

v origynálu tam jsou takoví jakože kolíčky ale to se mi zdá nic moc muže te nikdo poradit co tam dát místo kolíčků
díky
Odpovědět

Zpět na „Elektrovětroně“