TomasTR: No právě :/ jako kolem prahy, co jsem našel ofiko kluby tak jsem si otevřel webovky a všude, že členy už neberou, že je plno :/
kovaco: píšu, že na RCmapy jsem koukal a info jsou tam neaktuální, něco jsem tam sice našel, ale není to 100%, je to starý a na těch místech už je třeba něco postavenýho
Zítra jedu se známým do Klecan, tak uvidíme, jak to tam vypadá, jinak tu Prahu 8 bych asi zvážil a ještě Dřevčice, ale tam taky asi bude nával, je tam fakt pěknej prostor. na RCmapách je odkaz na stránky dřevčič nefunkční, ale rc maniak tam byl, tak snad to tam ještě líta
Dneska jsem teda byl na chatě u Ratměřic okres Benešov, tam je v lipinách u Veliše pěkné nouzové letiště. Asfalt a pak přechod na trávu, pro mě ideální. Ale teď mimo chatovou sezónu tam moc nepojedem. Dneska jsem to dal do vzduchu na 2 minutky a šlo to dolů (normální přistání) hrozně foukalo, snad bude zejtra líp. Snad něco najdu. Nebo nějakej klub s volným místem
DAF: No já to mám tak jako celou Prahu, já jsem Letňany a Táta Praha 4, takže tak jako celá praha, ale většinou mám letadlo domá já, tak asi spíš ten
severo-východ tam jsem našel ty Klecany a Dřevčice, známej má chalupu v Roudnici, takže jezdí spíš tam, má tam motoráčka o rozpětí kolem 2,5m, ale to už je celkem daleko.
MarthiR: No jako na simu to proti tátovi mám hodně v ruce, ale zatím si to letadlo netroufnu poslat proti sobě, ve vzduchu jsem to měl 2x a z toho je jednou (dnes) přistával sám, takže zatím zem-let-zem, pozdějí z ruky-let-zem a pak někdy ruka-let-ruka

Když letím, jsem rád.
Když neletím, lepím.