Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
No jak to natáči ti mohu říct hned, je to takový střed ani ne hnus a ani né špička, Datum se upravuje na PC ale nesmíš ji pak vypnout jinak tam naskočí zase defaul čas a datum. Pokud pude přes vrtuli tak video bude vlnité
ASW28 píše:Zdravím, chtěl bych si koupit nějakou tu malou kamerku na letadlo, ale nevím přesně jakou. Už mám asi 2 vyhlídnuté, můžete mi prosím poradit ?
Problemtika tzv. keychain kamier, je ich viacero druhov aj ked vyzeraju rovnako. Je tam aj zoznam predajcov na ebay ktori predavaju prave HD, nie fake.
Tu je ukážka z wingcamery z HC za 30 USD (nech sa Ti nehnusí za tie prachy ) Testovali sme to na quadracoptery.Párkrát sa tam mihne aj moje žlto-červené Mefisto vo vzduchu od Reichardu,na zemi Maxiswift,Floater a oktávka Myslím že na začiatok nie zlé...ale chcel by som vidieť túto wingcameru v HD prevedení za 90 USD (ale tá sa mi už za tú cenu hnusí) http://www.youtube.com/watch?v=Z-o2DuBC ... ure=g-like
Keychain z hobbykingu aj 30fps HK52 mám, ale to sú fakt videjká v malom rozlíšení a sú už dnes aspoň podľa mňa dobré leda tak na orientačný záznam alebo náznak spomienok. Alebo mať to "na hranie" bez nárokov a za pár usd.
Cenovo mi pripadá najlepší pomer u tej RD32 "hd wing camera" za 35 usd, má aspoň dostatočné rozlíšenie, ale aj tam je to ešte dosť okresané (hlavne schopnosťami sd karty pri MJPEG kompresii).
No ale za 100 usd mať H.264 kamerku RD32-II aj keď len v zmršťovačke je už celkom dobre, to by mohol byť celkom dobrý nápad, má to hlavne taký háčik že či sa nedá za tú cenu náhodou už kúpiť výrazne lepšia GoPro. Existovala aj lacnejšia verzia GoPro hero 960p, u nás bola za 200 eur - ale tu sa asi už nepredáva tak jedine zvonku. Zahliadol som niekde 77 usd, neviem ako to je s poštovným a výpalnými (clo+dph)... s tou by ale asi chybu nikto neurobil, ak ide o cenu a nepotrebuje display.