Zdravim-mám takovej problém chci tento motor(viz.foto)použít do Easy Glider místo puvodního stejnosměrnýho motoru,ale na Turnigy je "unašeč"vrtule,který je odjímatelný,má 6mm a asi těžko na to dám turbokužel,tak se chci zeptat jestli neexistuje menší nástavec co se týče průměru,díky.
Turnigy 3530
Re: Turnigy 3530
no a co pouzit ho ne se zadni montazi ale s predni a vyuzit tu hridel co z nej couha? Co ma za pripojeni ten turbokuzel?
jyrry.webnode.cz
sundej pojistku
povol cervik
a protukej osku na druhou stranu
- problem vyresen prace na 15 minut i s kafem
navic by to bylo pekne hnusny mit motor pred trupem, to je povolene pro 3kW hruza lety ne EG :-d
povol cervik
a protukej osku na druhou stranu
- problem vyresen prace na 15 minut i s kafem
navic by to bylo pekne hnusny mit motor pred trupem, to je povolene pro 3kW hruza lety ne EG :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
-
komarek.lukas
taky mě to napadlo,protože ten kužel má 4mm stejně jako ta hřídel,ale fakt sem si nebyl jistej.Díky
-
komarek.lukas
komarek.lukas píše:taky mě to napadlo,protože ten kužel má 4mm stejně jako ta hřídel,ale fakt sem si nebyl jistej.Díky
jo a to kafe,tak to není vubec špatnej nápad
Ahoj pánové, mám motor Turnigy 3530/14 1100kv (žlutý), ale ten můj má hřídel 5mm. Nevíte, jestli a kde se dá koupit náhradní hřídel? Na Hobbykingu maji jen hřídel pro Turnigy Aerodive 3530 (šedý) ale tam má 4mm.
A má někdo zkušenost s těmi to dvěma motory? Kvalita, výkon, odběr...? Ten žlutý stojí 14eur, ten šedý areodrive 23eur, ale zase na něj na HK mají náhradní hřídele. Díky za odpovědi. T.
A má někdo zkušenost s těmi to dvěma motory? Kvalita, výkon, odběr...? Ten žlutý stojí 14eur, ten šedý areodrive 23eur, ale zase na něj na HK mají náhradní hřídele. Díky za odpovědi. T.