Motory SAITO

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Odpovědět
Zpráva
Autor
wolf
Kontaktovat uživatele:

Motory SAITO

#1 Příspěvek od wolf »

Zdravím, nevíte někdo zda ještě funguje tenhle E-shop : http://www.budweiser-hobbies.cz/index.php Chtěl jsem si objednat SAITO 72, ale vypadá to, že veškeré kontakty na ně jsou mrtvé. Případně uvítám i jakýkoli odkaz na jiného prodejce SAITA v Čechách.
makyk
Kontaktovat uživatele:

Re: Motory SAITO

#2 Příspěvek od makyk »

Motory Saito koupíš i tady http://www.modellstudio.cz/
arda1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od arda1 »

Zkusil jsi jim zavolat? Radek
ICQ 638556901
wolf
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od wolf »

To makyk: Díky

To arda 1: No to je právě oříšek. To číslo co mají na webu neexistuje
a pak jsem vyhrabal ještě nějaký mobil, ale tam to nikdo
nebere. Pokud bys na ně měl nějaký ověřený kontakt, dej
mi prosím vědět do SZ. Díky
monogas

#5 Příspěvek od monogas »

Ahoj,velmi dobrý obchod na Saito motory http://www.iminitra.sk/index.php?action ... DOM%20*,je to sice v SR , ale dobré ceny a spolehlivý obchod.
FX 30
Shark 1000, Cessna 177 Cardinal, Corado,
RCEK Elan, ,Protos 500 ,Fun Cub ,Alula
Bomber
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Bomber »

Budweiser asi nefunguje.Jediný,co od nich přišlo,bylo potvrzení objednávky :roll:
https://www.rcalbum.cz/hledat?q=martin+hynek
https://hynekmyto.rajce.idnes.cz/
PatMat
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od PatMat »

Bomber píše:Budweiser asi nefunguje.Jediný,co od nich přišlo,bylo potvrzení objednávky :roll:

To je teda mrzuté. Nechal jsem si od nich letos servisovat motor a bylo to kvalitní a relativně časově nenáročné.
Pokud bych kupoval nový motor, tak asi od zahraničního prodejce, který má motor na skladě. Českého zprostředkovatele bych vynechal.
Pat
Futaba T14SG
Velox II, Piper clipped w., Bücker 133 Jungmeister, Slow Poke
martin z

#8 Příspěvek od martin z »

Já kupoval motor Saito někdy loni touhle dobou a protože právě v Budějicích mi do telefonu pořád říkali že čekají na dodávku a nevědí co v ní všechno bude, tak jsem začal pátrat jinde. Od Lindingera by to bylo za pár dní doma, ale on dodržuje rozdělení území mezi dealery a motory Saito jinam než do Rakouska neposílá. V Iminitra na Slovensku bych musel platit převodem na účet což při mezinárodním převodu stojí příšerný peníze. Tak jsem to koupil na francouzském Topmodelu, zaplatil paypalem a do týdne to měl doma. Komplikaci ohledně záruky jsem ignoroval. Dnes bych asi nakoupil na Slovensku a peníze bych jim poslal jako cenné psaní což je zcela bezpečná cesta, před pár dny jsem si to vyzkoušel, obsah 434 eur pojistil na 12 000 kč, zaplatil asi 120 korun, poslal ve čtvrtek a v úterý to adresát dostal.
wolf
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od wolf »

No mezi tím se mi z Budwaru ozvali mejlem, že objednávku vyřizují ,nedostupnost telefonu mi vysvětlili tím, že ho přes poledne vypínají, tak snad fungují. :wink:
Jinak ten obchod na Slovensku vypadá zajímavě, škoda že neposílají na dobírku.
amos.yk
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od amos.yk »

imi nitra doporučuji........super komunikace....osobní odběr je ale nutnost.......každopadně pro evropu je prodejce jen na slovensku.....rakousko a v.británie.........ostatní prodejci jsou jen překupníci........imi nitra je napojena přímo na výrobce...a v jeho prodejně je veškerý sortiment nahradních dílu a je zaručen i kvalitní servis a následná technickáp odpora přes email........do zahraničí neprodávají...stejně jako rakušane........ale každopádně líp se kvuli jazyku komunikuje se slovákama.......
amos.yk
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od amos.yk »

Budweiser je pouze překupník....který odebírá motory od anglického prodejce.........komunikace s nima není dobrá a dostupnost třeba jen obyčejné svíčky je opravdu na dlouho.......IMI Nitra posílá drobnosti poštou.......
jozefbb
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od jozefbb »

Zrusene
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“