WLtoys V929

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Zpráva
Autor
Jind005
Kontaktovat uživatele:

WLtoys V929

#1 Příspěvek od Jind005 »

Zdravim,
chtel bych se zeptat jestli se tu najde nekdo kdo tudle quadcopterku ma? A jak je sni spokojen? Ja jsem ji po castech objednal take abych se vyhnul DPH. Nemuzu se dockat az prijde, jestli vubec... a abych se do toho limitu sni vesel :-D Chtel bych se hlavne zeptat co se vam za dobu letani znicilo na co je to nachylne? Uvazuju o nakupu nejakych nahradni dilu ale nekdo tu psal v jinem foru, ze se spise vyplati koupit celou kopterku :)
Dx6 2014/T-rex 150 DFC/HK450 DFC 6S/Protos 500 FBL/Goblin 700
skiner

Re: WLtoys V929

#2 Příspěvek od skiner »

Mne tento tyzden dorazila V949, co je vlastne to iste len to ma tie svetielka na ramenach. Kamos zobral tu V929 a je spokojny. Zhruba 10 minut letu na 500mah baterku.
Je to celkovo stabilna koptera a aj odolna. Nema problem niest aj klucenkovu kamerku a bez zbytocnych vibracii. Po vzlete neuteka do stran, stupa pekne rovno. Zaklad je aby si po pripojeni baterky kopteru hned polozil na rovny povrch a pockal kym doblika LED na doske. Tym sa skalibruju gyra.
Kupil som hned aj nejake nahradne diely a par bateriek. Neviem odkial si objednaval, ale na banggood.com je to za facku.
Mne to colnici nezastavili, ale u vas to moze byt ine.
Na tej stranke sa da objednat aj cisto len koptera bez vysielacky a ak mas T9x s povodnym modulom, tak to bez problemov sparujes. Mam to vyskusane.
BrAtKo

#3 Příspěvek od BrAtKo »

A nie je to aj tak ako pri v911 ze parovat s t9x musis po kazdej vymene baterky ?
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
skiner

#4 Příspěvek od skiner »

BrAtKo píše:A nie je to aj tak ako pri v911 ze parovat s t9x musis po kazdej vymene baterky ?

To som neskusal ale mozem.

EDIT: Takze som to sparoval s t9x, odpojil baterku, vypol vysielacku a potom vsetko znova zapojil a fungovalo to bez dalsieho parovania.
i30

#5 Příspěvek od i30 »

Mám doma WL939 - to je tá menšia, lieta to bezvadne, fajn hračka na zimné večery. Je to slušne stabilné, myslím že to uriadi aj úplný začiatočník pokiaľ vie o čo v tomto "športe" ide :P
HLA
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od HLA »

Je velmi stabilní, pokud uřídíš dvourotor ta bez problémů.
Co mne překvapilo, tak je poměrně malá citlivost na vítr.
Pokud létáš doma, nenech ji moc rozběhnout/zrychlit - až se naučíš "brzdit" tak to jde.
Řídím ji MX-22 s modulem flysky MOD1. S tím původním vysílačem MOD2 to byl pro mne boj.
skiner

#7 Příspěvek od skiner »

HLA píše:Řídím ji MX-22 s modulem flysky MOD1. S tím původním vysílačem MOD2 to byl pro mne boj.

Zalezi kto je na co zvyknuty. Ja mam zase radsej MODE 2 alebo 4 pre lietadla. Pre mna by bol zase boj s mode 1 alebo 3 :).
skiner

#8 Příspěvek od skiner »

Pridavam sem dnesne kamosove video z outdooroveho polietania z okna a s naslednym crashom :D kedze tu padla aj otazka ohladom odolnosti. Nastastie sa nic neposkodilo. Pravdepodobne mal vypadky signalu ale asi aj teplota hrala svoju ulohu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tidIlYbCf3U[/youtube]
Jind005
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Jind005 »

Zajmave, ze do ted tady nebylo zadne teme kdyz je zde tolik lidi :)
Ja jsem objednaval vetsinu z ebaye jelikoz tam to vyslo o neco lacneji nez na banggood ale tam jsem objenal ten setovy ovladac. Pribral jsem si 5 baterek.. A ted prave resim jake nahradni dily bych si mel doobjednat. Co se vam, za dobu litani poskodilo/znicilo? :)
Dx6 2014/T-rex 150 DFC/HK450 DFC 6S/Protos 500 FBL/Goblin 700
skiner

#10 Příspěvek od skiner »

Jind005 píše:Zajmave, ze do ted tady nebylo zadne teme kdyz je zde tolik lidi :)
Ja jsem objednaval vetsinu z ebaye jelikoz tam to vyslo o neco lacneji nez na banggood ale tam jsem objenal ten setovy ovladac. Pribral jsem si 5 baterek.. A ted prave resim jake nahradni dily bych si mel doobjednat. Co se vam, za dobu litani poskodilo/znicilo? :)

Mne sa zatial neznicilo nic, ale pre istotu som zobral 4x motor mount, 4x ozubeny prevod a 2x rameno...so vsetkym ideme na polovicu s kamosom a bolo to vyhodnejsie ako brat kazdy po jednom kuse.
momotar

#11 Příspěvek od momotar »

ja som to kupil tu , su tam dve nahradne baterky a sada vrtul. Lietam s tym doma aj vonku. Vela krat to padlo a nic sa tomu nestalo. Super hracka na ucenie
momotar

#12 Příspěvek od momotar »

skiner píše:Pridavam sem dnesne kamosove video z outdooroveho polietania z okna a s naslednym crashom :D kedze tu padla aj otazka ohladom odolnosti. Nastastie sa nic neposkodilo. Pravdepodobne mal vypadky signalu ale asi aj teplota hrala svoju ulohu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tidIlYbCf3U[/youtube]

Prosim ta, co si pouzil za kameru?
skiner

#13 Příspěvek od skiner »

momotar píše:Prosim ta, co si pouzil za kameru?

To je kamosove video. Je to obycajna keychain #16 verzia so 120° sosovkou.

Ja teraz pracujem na niecom takomto.

http://www.youtube.com/watch?v=Zt54imXS3SY

Kameru uz mam doma a este cakam na 5,8ghz modul.
madbull

#14 Příspěvek od madbull »

No potěšily jste mně s tou připojitelností k t9xce.možná by šel sepsat seznam těchto hobby hračko produktů, které jdou napárovat s turnigou:-)
nerušit...bastlím :-)
skiner

#15 Příspěvek od skiner »

Vedel by niekto poradit, ako dat to kolecko dole z tej hriadelky ? Je tam prilepene a nepomohol ani debonder. Potrebujem ho dat dole a potom naspat resp. ho zatlacit este o nieco viacej k vrtulke pretoze to ma velku volu pri loziskach.
Přílohy
IMAG0600 (Custom).jpg
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“