jaro se blíží, tak je na čase naleštit větroně a koupit vario.
Sháním Hitec Vario HTS-VM, v Německu jsou běžně ke koupení, ale rád bych ho koupil v ČR. Hitec sem dováží pokud se nepletu tak Pelikán. Volal jsem tedy k Pelikánovi, ten nevěděl jestli ho vůbec mají a že prý ať se zeptám u některého z distributorů, kteří od něj berou a prodávají koncákům. Druhá moje otázka byla, jestli mi toto vario pojede s mou telemetrickou ústřednou Nitro nebo mám koupit jinou (Blue nebo tu nejnovější?) Na toto se prý mám zeptat taky prodejce, prý jsou za to placení.
Tak jsem zavolal do Pecky (na centrálu do Zlatnické). Ten neměl, díval se on-line k Pelikánovi do skladu, taky prý nemá. Na druhou otázku taky neznal odpověď, dal jsem mu e-mail, že to zjistí. Předpokládám že se zeptá Pelikána?
Ach jo, to je maso!
Tak se zkusím zeptat tady na fóru:
Nevíte prosím někdo, kde lze koupit Vario Hitec HTS-VM, a zdali spolupracuje s ústřednou Nitro? Případně s jakou?
Děkuju za odpovědi!
Edit: Třetí telefonát byl ke Kostkovi, to samé. Bere Hitec jedině u Pelikána (monopolní dovozce), a ten nemá. Někde je asi chyba? V Německu a Rakousku jsou, ten Kostka by mi to prý v Rakousku objednal a dodal, ale to si v tom e-shopu můžu kliknout sám a mám to tu ještě dřív.
No nic, chtěl jsem dát vydělat tuzemským obchodníkům, takhle vydělá Němec