Jak poskladat sve prvni letadlo ARF/KIT

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Bojkas

Jak poskladat sve prvni letadlo ARF/KIT

#1 Příspěvek od Bojkas »

Souhrn bude asi takovy:
1.) letadlo
2.) motor a vrtule
3.) baterie a nabijeni
4.) serva
5.) vysilace
6.) bizuterie (tahla, kabely, ...)
Naposledy upravil(a) Bojkas dne úte 15.01.2013 12:20, celkem upraveno 6 x.
Bojkas

Re: Jak poskladat letadlo ARF/KIT

#2 Příspěvek od Bojkas »

1.) LETADLO
Bojkas

#3 Příspěvek od Bojkas »

2.) MOTORY A VRTULE
Bojkas

#4 Příspěvek od Bojkas »

3.) BATERIE A NABIJENI
Naposledy upravil(a) Bojkas dne úte 15.01.2013 12:19, celkem upraveno 9 x.
Bojkas

#5 Příspěvek od Bojkas »

4.) SERVA....
Bojkas

#6 Příspěvek od Bojkas »

5.) VYSILACE
Bojkas

#7 Příspěvek od Bojkas »

6.) BIZUTERIE (TAHLA, KABELY,...)
Bojkas

#8 Příspěvek od Bojkas »

7.) TO OSTATNI NA CO JSEM ZAPOMNEL
Bojkas

#9 Příspěvek od Bojkas »

8.) DALSI OSTATNI, KTERE NEVIM
Victronix
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Victronix »

Myslim, že zaměstnávat admina je od začátečníka mírně řečeno troufalé. Pokud to chceš takto krásně sesumírovat a udělat tak pro každého začátečníka kuchařku, tak to všechno pořádně nastuduj a pak udělej vlákno, kde to všechno shrneš. Ale těm xxx hodinám studie se prostě nevyhneš.
DX6i
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
cilek

#11 Příspěvek od cilek »

A už píšeš nesmysly. Pleteš si např. proud a kapacitu. Balancer je konektor? :?: Nevím, proč každý, kdo sestaví první model, hned začne sepisovat zaručeně nejlepší návody. Vždyť tady na manii se toho dá dohledat spousty. :wink:
Bojkas

#12 Příspěvek od Bojkas »

Ach jo, asi jste ne nepochopili, o cem to vlakno vlastne je. I ja se u toho ucim a potrebuji pomoc!!!! Je tu milion temat, ale ani jedno, ktere to zahrne vsechno. Same, kup si betu 1400, bla bla bla, to je vsechno spatne, blabla bla. I kdyby to melo trvat rok, budu to tady (at chcete, nebo ne) doplnovat. Chci pomoct lidem, jako jsem ja a na arogantni reci tu zadny novacek neni zvedavej!

Podotykam, ze je to "betaverze" a chci, aby na mem (OPRAVDU) nejoblibenejsim foru nasel novacek to, co potrebuje. Pokud mate co k tematu, muzete mi pomoct. Vopravdu bych to ocenil a byl bych velice vdecny! :-(
cilek

#13 Příspěvek od cilek »

Bojkas píše: Chci pomoct lidem, jako jsem ja a na arogantni reci tu zadny novacek neni zvedavej!
(

A jak si to teda představuješ? Že ti tady budou ostatní pořád opravovat tvoje chyby? A kdo potom určí, že už je to správně? Máš tam chyby věcné, formální i pravopisné. A není jich zrovna málo. Myslíš, že je správné další začátečníky "krmit" těmi chybami?
Victronix
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Victronix »

Bojkas píše:Ach jo, asi jste ne nepochopili, o cem to vlakno vlastne je. I ja se u toho ucim a potrebuji pomoc!!!! Je tu milion temat, ale ani jedno, ktere to zahrne vsechno. Same, kup si betu 1400, bla bla bla, to je vsechno spatne, blabla bla. I kdyby to melo trvat rok, budu to tady (at chcete, nebo ne) doplnovat. Chci pomoct lidem, jako jsem ja a na arogantni reci tu zadny novacek neni zvedavej!

Podotykam, ze je to "betaverze" a chci, aby na mem (OPRAVDU) nejoblibenejsim foru nasel novacek to, co potrebuje. Pokud mate co k tematu, muzete mi pomoct. Vopravdu bych to ocenil a byl bych velice vdecny! :-(

Arogantní???? Snažil jsem se být upřímný a hodný :wink:
Na 99% věcí tady nebo jinde na netu dostaneš odpověď. Takže nebuď líný a nastuduj si to, a pak vytvoř vlákno. To je můj názor.
DX6i
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
RedAce

Re: Jak poskladat sve prvni letadlo ARF/KIT (BETAVERZE)

#15 Příspěvek od RedAce »

Je hezke, ze chces novackum pomoct, ale neni idelani, aby novackum radil dalsi novacek, ktery sotva pronikl do uplných základu (a ocividne ma stale velke mezery). Nejen, ze tomu sam zcela nerozumis, ale jeste to dost nestastne podavas. Ty tomu mozna rozumis, ja tomu rozumim uz dost bidne a to tusim, co se snazis sdelit. A novacek, ktery by se tu chtel dozvedet neco noveho, tomu neporozumi vubec...

Je tu spoustu sekci, spoustu temat a hlavne spoustu lidi, kteri se v ruznych problematikach VELMI dobre vyznaji a radi pomohou. Takze opravdu nehrozi, aby tu novacek neco nenasel. Nehrozi ale take, ze by jeden clovek v jednom prispevku obsahnul vse, co by mohl novacek potrebovat. O to mene, kdyz se ten jeden clovek jeste ani nedostal k letani.

Nechapej nas spatne, tvoje snaha a ochota je obdivuhodna, ale jeste s tim nejaky ten patek pockej. A pokud mas potrebu pomahat novackum, odpovidej na konkretní dotazy, kdyz si budes jisty konkretni odpovedi. Tech dotazu se tu obevuje dost, takze zahalet nebudes.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“