Turnigy Multistar
Turnigy Multistar
Ahojte. Neviete nahodou ci sa budu este vyrabat ESC Turnigy Multistar. Na HK mam objednavku,no maju ich len na externom sklade a hlavne nevedia kedy im pridu. Co som pozeral,tak ich uz nemaju nikde na nete. Popripade, nevedeli by ste mi odporucit nejake ine ESC na quadrocopteru. Na HK som nasiel iba dve moznosti a to Hobbyking Blue Series a Turnigy Plush. Dakujem.
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Re: Turnigy Multistar
Turnigy Plush sa dosť používajú a majú dobrý kredit.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Co SS Series bez BECu? Ten stejně předpokládám u reglů quadcopteru nevyužiješ...
Vyrábět se budou určitě, ale kdy jich přijde na Hobbyking tolik, že se konečně dostane i na tvoji objednávku na to ti asi nikdo přesně neodpoví. Může to trvat pár týdnů nebo taky pár měsíců.
Regulátory Turnigy Multistar jsou momentálně skladem v jiných eshopech třeba viz odkazy.
Český eshop
Turnigy Multistar 15A (9 ks) viz tento odkaz
Turnigy Multistar 45A (3 ks) viz tento odkaz
Francouzský eshop
Turnigy Multistar 15A (10 ks) viz tento odkaz
Turnigy Multistar 20A OPTO (3 ks) viz tento odkaz
Turnigy Multistar 45A OPTO (5 ks) viz tento odkaz
Další jsou na eBay viz tento odkaz.
Regulátory Turnigy Multistar jsou momentálně skladem v jiných eshopech třeba viz odkazy.
Český eshop
Turnigy Multistar 15A (9 ks) viz tento odkaz
Turnigy Multistar 45A (3 ks) viz tento odkaz
Francouzský eshop
Turnigy Multistar 15A (10 ks) viz tento odkaz
Turnigy Multistar 20A OPTO (3 ks) viz tento odkaz
Turnigy Multistar 45A OPTO (5 ks) viz tento odkaz
Další jsou na eBay viz tento odkaz.
Holubko píše:Ahojte. Neviete nahodou ci sa budu este vyrabat ESC Turnigy Multistar. Na HK mam objednavku,no maju ich len na externom sklade a hlavne nevedia kedy im pridu. Co som pozeral,tak ich uz nemaju nikde na nete. Popripade, nevedeli by ste mi odporucit nejake ine ESC na quadrocopteru. Na HK som nasiel iba dve moznosti a to Hobbyking Blue Series a Turnigy Plush. Dakujem.
Předevčírem Multistary naskladnili :) ... já na ně čekal měsíc, a včera konečně poslali
1) quadcopter Locust (TBS clone), Cirus AIOP v2
2) original TBS Discovery PRO, Naza V2, Graphene 4S
Turnigy Multistar - problém
Kúpil som 6 kusov Turnigy multistar 45A. Regulátory mi nejak nechcú fungovať.
Keď ich pripojím len na prímač, skalibrujem rozsah plynu, tak cez prímač normálne fungujú. Keď ich potom pripojím do dosky, nefungujú. Pri pretáčaní motorov cítim odpor, akoby ich doska nejak elektrický brzdila. Doskou to nie je. Regulátory od RCtimer na tej doske fungujú.
Nevie mi niekto poradiť, v čom môže byť problém?
Keď ich pripojím len na prímač, skalibrujem rozsah plynu, tak cez prímač normálne fungujú. Keď ich potom pripojím do dosky, nefungujú. Pri pretáčaní motorov cítim odpor, akoby ich doska nejak elektrický brzdila. Doskou to nie je. Regulátory od RCtimer na tej doske fungujú.
Nevie mi niekto poradiť, v čom môže byť problém?
Re: Turnigy Multistar - problém
K jaké desce to připojuješ. Už se mi stalo, že jsem k jedno desce regly připojil a rozchodil a k jiné to prostě neklaplo. Nemám nyní na mysli ty tvoje regly, ale problém je to asi stejný
Futaba T10 2,4 gHz; T-REX 600 E FBL BeastX; Protos FBL BeastX
X-quadrocopter APM2.5.2 vlastní rám
lipanek píše:K jaké desce to připojuješ. Už se mi stalo, že jsem k jedno desce regly připojil a rozchodil a k jiné to prostě neklaplo. Nemám nyní na mysli ty tvoje regly, ale problém je to asi stejný
Mne nefungujú s doskou MultiWii AIO, ani s doskou Arduflyer. Regulátory od RCtimer s tými doskami fungujú ale chcel som ich vymeniť pre občasné výpadky synchronizácie.
Fungujú niekomu regulátory Turnigy Multistar v kombinácii s AIO, alebo Arduflyer?
měl jsem taky nějakou desku Multiwii a musel jsem v tom programovacím prostředí nastavit minimální hodnotu pro regl a pak ještě hodnotu pro armování. U jednoho reglu v poho a jiný jsem na to prostě nenastavil. Na desku KK 2.0 fungovaly všechny regly.
Futaba T10 2,4 gHz; T-REX 600 E FBL BeastX; Protos FBL BeastX
Multistary sa nekalibrujú. Tým postupom si aktivoval brzdu.
Návod! Návod! Návod!
Návod! Návod! Návod!
ámen ... jak píše, Multistary se nekalibrují
btw, já je mám a funguji bezproblemu s deskou AIOP v2 
Jediné co musíš udělat, je progr.kartou si nastav (jako na všech reglech jiných značek) brzdu, typ baterky, atd.) - v navodu viz výše, 3-4 strana
Brake - off
Battery - Nihm
cut off voltage - low
timing - high
cut off type - slow down
startup - high
Jediné co musíš udělat, je progr.kartou si nastav (jako na všech reglech jiných značek) brzdu, typ baterky, atd.) - v navodu viz výše, 3-4 strana
Brake - off
Battery - Nihm
cut off voltage - low
timing - high
cut off type - slow down
startup - high
Jak je to s default hodnotama? Programovaci kartu bohuzel nemam a zatim letam "by default". Pripada mi to ale, ze je tam aktivovana brzda. Nebyl by nekdo ochoten to v Praze prenastavit? I kdyby to slo prenastavit radiem, tak to je dost sileny nastavovani (zkusenosti s jeti reglem).
tak přikup, 4usd .. nebo si ji pujčit 
Default je zeleně
ano, brzda tam je medium ... pro multikoptery je ideál bez brzdy, že
aby se to při min.otáčkách nezastavilo
já bych ti to udělal, ale do prahy to mám docela z ruky
tak b nechdo tam místní, nebo zakup kartu, nebo ti ji někdo pošle (zapůjčí)
Default je zeleně

ano, brzda tam je medium ... pro multikoptery je ideál bez brzdy, že
já bych ti to udělal, ale do prahy to mám docela z ruky
Default hodnoty sú na poslednej strane vyššie spomínaného návodu.
Ak nechceš programovaciu kartu a si nadštandardne trpezlivý, môžeš si to napípať cez vysielač. Ale to len tak, mimochodom.
Ak nechceš programovaciu kartu a si nadštandardne trpezlivý, môžeš si to napípať cez vysielač. Ale to len tak, mimochodom.
Programovací kartu k Turnigy Multistar je možné koupit třeba na Hobbykingu viz tento odkaz a kdo nechce čekat až to přijde z Hongkongu tak je skladem i v českém eshopu viz tento odkaz kde k tomu při platbě předem účtují poštovné jen 49,- Kč.