Crius AIOP v.2 + nejnovější megapirateng skušenosti
Crius AIOP v.2 + nejnovější megapirateng skušenosti
Nepoužívá někdo? Zakládám pouze pro uživatele výše uvedené desky a firmwaru. Pro výměnu informací.
Funguje někomu sonar HC-SR04? Ani s vezí r.298 mi nechodí. V mission planeru - terminálu 0cm .....
Sonarem to není, přez arduino uno s knihovnou ping sonar maká jak má. Koupené 3. kousky od jiných prodejců a všechny nejedou.
S předchozíma dvěma verzema sem měl dva nezaviněné kreše. Letí, letí a hle motory se zastaví a pád na zem. Jednou z 15. metrů přímo na motor, jednou ze 2m "na čtyři".
(podezření na resart desky)
Na fóru RCTimer jeden uživatel hlásí ten samý problém, s tím rozdílem že mu sonar funguje.
Funguje někomu sonar HC-SR04? Ani s vezí r.298 mi nechodí. V mission planeru - terminálu 0cm .....
Sonarem to není, přez arduino uno s knihovnou ping sonar maká jak má. Koupené 3. kousky od jiných prodejců a všechny nejedou.
S předchozíma dvěma verzema sem měl dva nezaviněné kreše. Letí, letí a hle motory se zastaví a pád na zem. Jednou z 15. metrů přímo na motor, jednou ze 2m "na čtyři".
(podezření na resart desky)
Na fóru RCTimer jeden uživatel hlásí ten samý problém, s tím rozdílem že mu sonar funguje.
Turnigy 9x MOD1, frsky na displej. Qadcoptr na megapirateNG v 2.9 R7, crius AIOP v.2+3DR+GPS+sonar
- bayerische
Re: Crius AIOP v.2 + nejnovější megapirateng skušenosti
Tady máš vlákno o této desce http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=106&t=51054
Kde jsi stáhnul verzi 298, já vím zatím o 2.8 R3 a potom kopírované kody z arducopteru 2.9.1 ?
Kde jsi stáhnul verzi 298, já vím zatím o 2.8 R3 a potom kopírované kody z arducopteru 2.9.1 ?
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
Právě, to je pro v.1
a firmware je dostupný přez svn z beta folderu changelog
nerad bych začínal diskuzi o rozdílech ....
nerad bych začínal diskuzi o rozdílech ....
Turnigy 9x MOD1, frsky na displej. Qadcoptr na megapirateNG v 2.9 R7, crius AIOP v.2+3DR+GPS+sonar
- bayerische
Rozdíl mezi V1 a V2 je jenom v barvě pinů a posíleném USB proti vylomení-jinak jsou úplně stejné senzory. Mám obě V1 i V2
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
já mám v2, a sonar zrovna přišel ... takže zkušenosti ti zatím neřeknu 
a FW střídám jak ponožky, MW a MP .. potřebuju stroj zatím odladit od dětských nemocí
a FW střídám jak ponožky, MW a MP .. potřebuju stroj zatím odladit od dětských nemocí
1) quadcopter Locust (TBS clone), Cirus AIOP v2
2) original TBS Discovery PRO, Naza V2, Graphene 4S
Tak tvůrce MGP nedoporučuje zatím používat sonar HC-SR04, dokud neudělají změny v kódu. Pouze DYP-ME007..
-
oplu
- Kontaktovat uživatele:
Sice to sem nějak nepatří, ale je to nejčerstvější téma o AIOP V2.0
Položím jen čistě kontrolní otázku:
http://rctimer.com/index.php?gOo=goods_ ... oductname=
stejne jako
obsahuje vsechny veci i k sprovozneni? na nahrani softu do coptery?
Diky
Položím jen čistě kontrolní otázku:
stejne jako
obsahuje vsechny veci i k sprovozneni? na nahrani softu do coptery?
Diky
Jj. Ale zkus si spočítat kolik stojí samostatně:lol:. V tom celém paku neuvádějí kabílky od desky. Když sem objednával tak rozdíl nebyl žádný. S tím že přišla i kabeláž k desce. Objednané komponenty samostatně....
-
oplu
- Kontaktovat uživatele:
Pocky, ted jsem to nejak nepochopil 
u obou jsou ty kabliky soucasti baleni, s tim, ze v tom kompletu to neni napsane jako soucast dodavky....navic v kompletu je to levnejsi nez zvlast...
u obou jsou ty kabliky soucasti baleni, s tim, ze v tom kompletu to neni napsane jako soucast dodavky....navic v kompletu je to levnejsi nez zvlast...
Ale pochopil , nechtěl sem pak koukat na desku bez kabeláže tak sem to radši vzal samostatně ...
Vyšla nová revize 300. Doporučuji aktualizovat těm co používali r7. Pokud nechtěj dopadnout jak já. Při letu se koptera sama zaarmovala a víte co pak následovalo. ..
na to zaarmovanie je uz oprava testnem MPng zatial som bol len na MW 2.1
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Nová verze megapirate NG : http://code.google.com/p/megapirateng-add-ons/ . Port arducopter 2.9.1b. Zatím poslední verze před 3.0. Alex už na ní maká. Letu zdar....
no nevim .. podle toho co sleduju na RCGroups, tak Loiter a RTH, žádná sláva .. bud vubec, nebo to krouží
jako mě to zatím nejde ani na MW2.2, ale ladím to ... MW mám aj kvůli podpoře SSG gimbalu
.. ale pokud bude MP3.0 odladěná s Loitrem atd., pak vyzkouším; vrátit s k MW můžu kdykoliv že
jako mě to zatím nejde ani na MW2.2, ale ladím to ... MW mám aj kvůli podpoře SSG gimbalu
.. ale pokud bude MP3.0 odladěná s Loitrem atd., pak vyzkouším; vrátit s k MW můžu kdykoliv že
1) quadcopter Locust (TBS clone), Cirus AIOP v2
na YT su celkom doladene videa len ich majitelia to az tak dobre nepopisuju
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro