N.H.L. Brno IV
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- martin_bohac
Re: N.H.L. Brno IV
Bohužel Pavle, i kdybychom chtěli, nemůžeme prodlužovat, protože dnes je tady po nás ještě zábava a máme 3 hodiny na úklid. Tak snad příště
.
Jinak dnes je to tady na běžky. Ještě pořád chumelí. Na polích 20-30 cm starého sněhu a dnes dalších 10 cm prašanu.
Jak pak jste večer dopadli v halali? Vše OK, nebo nějaké nechtěné ztráty?
Jinak dnes je to tady na běžky. Ještě pořád chumelí. Na polích 20-30 cm starého sněhu a dnes dalších 10 cm prašanu.
Jak pak jste večer dopadli v halali? Vše OK, nebo nějaké nechtěné ztráty?
Včera to bylo fajn. Něco málo RCEA-A zábaviček, padlo na ně něco málo vteřiňáku a na závěr jsem Clika šoupnul do sítě/topení. Pokud už Honza rozlepil prsty, tak určitě napíše stav Indexů 
@volente: Do prčic, ty mi piješ krev. Já chtěl být jednou tajemný a ty takhle...
@volente: Do prčic, ty mi piješ krev. Já chtěl být jednou tajemný a ty takhle...
Tom
Děkuji - hlavně panu Hallmisteru - za včerejší halu 
To bude bohatství 
Clik má pomuchlané křídlo, toho jsem si včera nějak nevšimnul...
Clik má pomuchlané křídlo, toho jsem si včera nějak nevšimnul...
Tom
Tak dále dělej, že o tom nevíš a létej....
(jako ten chroust)
(jako ten chroust)
Preji vsem vesele Velikonoce. Jelikoz nectim stare dobre zvyky, tak si
vajca jdu nechat umrznout k zavore
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Penax píše:Preji vsem vesele Velikonoce. Jelikoz nectim stare dobre zvyky, tak si
Pane Penaxi,
vy si žijete !!!
(ve šroubárně)
Penax píše:Preji vsem vesele Velikonoce. Jelikoz nectim stare dobre zvyky, tak si
Opakované mražení vajec se u mě kvalifikuje jako tradice, i když trochu výstřední
Veselé Velikonoce všem
Tom
- martin_bohac
Také přeji všem veselé Velikonoce.
- Honza C
- Kontaktovat uživatele:
taktez VV (Vesele Velikonoce, mozno pouzit i na Vanoce). Jdu na chvilku s Bixlinem k zavore, prida se nekdo (budu tam cca 16.40...). @baui: prsty jsem si rozrezal skalpelem uz v hale, nevidel's krev jak strikala na vsechny strany ?? <--- s krvi prehanim, ale fakt jsem je od sebe pizlal skalpelem, to je tak, kdyz chce clovek pomoci ditku 
--- EDIT utery rano ---
@Baui - sklanim se az k zemi diky za pujceni klesti - jde to s nima jak po masle. Neni nad dobry vercajk.
@Baui & jemo: vyresil jsem (snad) upevnovani servo-kabelu - z 10mm EPP mam narezane takove hranolky, z jedne strany udelanou 2.5mm drazku (tou se to nasadi na prepazku), druha strana se prorizne a vlozi se tam kabel. Lepeno nasim oblibenym uhuporem. Je to pruzne, drzi to a vypada to docela slusne, fotky budou.
--- EDIT utery rano ---
@Baui - sklanim se az k zemi diky za pujceni klesti - jde to s nima jak po masle. Neni nad dobry vercajk.
@Baui & jemo: vyresil jsem (snad) upevnovani servo-kabelu - z 10mm EPP mam narezane takove hranolky, z jedne strany udelanou 2.5mm drazku (tou se to nasadi na prepazku), druha strana se prorizne a vlozi se tam kabel. Lepeno nasim oblibenym uhuporem. Je to pruzne, drzi to a vypada to docela slusne, fotky budou.
Jop, ty kleště jsou super. Už se skoro těším na další super tajný elektro projektík v pozemním vybavení 
Před chvílí jsem otevřel sáček s konektory MP-Jet 5,5mm a světe div se! Jdou naprosto v klidu zapojit, rozpojit (bez připájeného kabelu) a i tak krásně drží pohromadě. Styčné plochy mají přitom dvojnásobek ve srovnání s původními "no name 5,5mm goldy made in China", které jsou u nás běžně v prodeji a na které člověk potřebuje na obou stranách konektoru kleště, aby povolily. Navíc se kabel hezky pájí DO nich, namísto bočního pájení u konkurence. Opět smekám před výrobcem
Před chvílí jsem otevřel sáček s konektory MP-Jet 5,5mm a světe div se! Jdou naprosto v klidu zapojit, rozpojit (bez připájeného kabelu) a i tak krásně drží pohromadě. Styčné plochy mají přitom dvojnásobek ve srovnání s původními "no name 5,5mm goldy made in China", které jsou u nás běžně v prodeji a na které člověk potřebuje na obou stranách konektoru kleště, aby povolily. Navíc se kabel hezky pájí DO nich, namísto bočního pájení u konkurence. Opět smekám před výrobcem
Tom