mám traxxas slash 2wd (stejnosměr) po krátkém době (asi 10 - 15 jízd) mi při trochu vyšších otáčkách v motoru začalo něco "vrzat" jako by tam něco dřelo, asi odešlo ložisko.
Problém s traxxas titan 12T (elektromotor)
Problém s traxxas titan 12T (elektromotor)
Dobrý den,
mám traxxas slash 2wd (stejnosměr) po krátkém době (asi 10 - 15 jízd) mi při trochu vyšších otáčkách v motoru začalo něco "vrzat" jako by tam něco dřelo, asi odešlo ložisko.
Mám to reklamovat nebo co mám dělat?
Střídák ještě nechci protože mi stejnosměr stačí (a hlavně je kasička tak trochu prázdná
). Děkuji za rady.
Axial scx10 JK, Traxxas Slash 2WD, Spektrum DX4S Bixler 1.1, Spektrum DX6
Re: Problém s traxxas titan 12T (elektromotor)
Když vyndáš ten motor a prozkoumáš ho, tak nepřijdeš určitě o záruku. Tím bych začal.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
To jsem už udělal ale žádné poškození tam nevidím.
Může tam trochu pískat kartáček, nebo to ložisko jak se tam dostala voda. Za tak krátkou chvíli moc nevěřím, že by jsi oddělal ložisko ( možné to ale je). Po hřídelce tam lehce něco nastříkni, třeba WD (k ložisku) a zkus to protočit.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Po hřídelce to znamená z které strany? Ze strany kde se dává pastorek? A co znamená zkratka WD? Sorry za blbé otázky ale jsem začátečník.
reklamuj to ... titany dost rady odchazeji, stejne bych uvazoval o koupi levneho komba z HC ....
mne dosla s titanama trpelivost a vyresil sem to takhle ...
pravda u mne po dost vice jizdach
i kdyz asi jak kdo ma stesti, kamos dost dlouho na tu 550 ku jezdil ...
schvalne se podivej na HC co stoji stridave kombo, neni to takova tragedie
mne dosla s titanama trpelivost a vyresil sem to takhle ...
pravda u mne po dost vice jizdach
i kdyz asi jak kdo ma stesti, kamos dost dlouho na tu 550 ku jezdil ...
schvalne se podivej na HC co stoji stridave kombo, neni to takova tragedie
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
jinak i celkem dost dobre a vyhodne je kombo od Castlu
Sidewinder (v jednom slashi sem ho mel - motor je totiz NEU) za cenu reglu je regl + motor ...
Sidewinder (v jednom slashi sem ho mel - motor je totiz NEU) za cenu reglu je regl + motor ...
SOVA is YouR CO-pilot
Stiwo píše:Po hřídelce to znamená z které strany? Ze strany kde se dává pastorek? A co znamená zkratka WD? Sorry za blbé otázky ale jsem začátečník.
Z obou stran jak od od pastorku, tak z druhé strany (jenom doufám, že tam ta hřídelka trčí, není tam nějaká krytka). Kápni tam úplně minimum a když to nepomůže, tak to vyreklamuj.
(Samozřejmě ideální řešení je to střídavé combo. Měl by jsi na dost dlouho pokoj. Tu stejnosměrnou plechovku budeš řešit pořád dokola, pokud budeš jezdit. Já jsem řešil náhradu 540 za stříďák dokonce i do staré šunky od Tamiye, dal jsem to tam. Tady je to vláknohttp://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=29&t=56784)
Ok, nejdřív tam zkusím něco kápnout a jestli to nepomůže tak to reklamuji. Děkuji za užitečné rady.
PS: co teda znamená zkratka WD?
PS: co teda znamená zkratka WD?
Ahoj WD je olej:
http://www.lovecky-obchod.cz/olej-wd-40/
http://www.lovecky-obchod.cz/olej-wd-40/
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Aha, dík já jsem tam kápnul trochu oleje do šicích strojů a zase to funguje. 
Tak jak jsem to zkoušel tak to zase nefunguje.
Motor už nevrže ani tam už nic tam nic nedře ale auto jede strašně pomalu a ovladač (traxxas Tqi - ta nová verze) mi zeleně bliká.
V návodu je psáno že to znamená throtle trim seek mode. V překladu to znamená(pokud jsem to správně přeložil) že ovladač hledá trim plynu.
Pomoc, nevím co s tím!!!!!

Pomoc, nevím co s tím!!!!!
Zkus znovu spárovat vysílač a přijímač a zadej meze plynu = najdi si návod.
Podíval jsem se do návodu trochu jsem si pohrál s vysílačem a už jsem byl jezdit.
Díky za rady problém asi vyřešen.
Díky za rady problém asi vyřešen.
Promiňte že zase otravuji ale tentokrát už to nejede vůbec
jezdil jsem po prašné cestě, zastavil jsem už jsem se nerozjel
než motor vypnul tak se před tím zahřál na hodně ale hodně vysokou teplotu (málem sem se spálil). Vždycky když to vypnu a zase zapnu a přidám plyn tak mi tak na 0,25 sekundy zapne a potom to zas nejede
zkoušel jsem regulátor na jiném motoru a jel bez problému
Taky ta osička (hřídelka) na motoru má dost velké vůle.
Je ten motor mrtvý nebo by ho šlo nějak zprovoznit? A myslíte že mám jít reklamovat?
Je ten motor mrtvý nebo by ho šlo nějak zprovoznit? A myslíte že mám jít reklamovat?