Caues, soucitim s tebou, kdysi se mi stalo to same, dokonce s MI

Ale mel jsem jeste origo allinone prijimacoregulator.
Motor dle meho neodesel, MEGA byvaji blbuvzdorne a neni nejak moc duvod, co by odeslo, leda si prostrikni loziska, jestli ti tam vlezla voda. Pokud je rozdelatelny, tak ho prohlidni i zevnitr.
Toho tvyho Graupnera vubec neznam, takze nemuzu slouzit, ale pokud se zakourilo, nejspis sel do vecnych lovist. Pripadne to mohl byt jen nejaky mosfet ci tak (nejsem odbornik), pomohlo by foto a par zkusenych elektronkaru se tu urcite najde.
Ten Hobbyking regl neni marnej, mam 60A verzi a slouzi bezproblemove v onroadu.
K reglum vseobecne - bud si koupis nejakou sunku z Ciny (penezne receno), ktera ale bude dobre slouzit. Pokud s tim vletis do kaluze muze/nemusi se znicit. Proto se doporucuje regl chranit proti vode. Natres ho specialnim naterem, prodava to treba Conrad a nebo i jine kramy. Urcite jsme to tu uz resili, zkus mrknout do historie nebo hledej zvodotesneni apod. Tou tekutou pastou natres obvody a co se da (krome chladice), pak nema voda sanci. Pokud budes hodne sikovnej, muzes to i zkusit ve sklenici vody, jestli pojede, to jsem ja osobne zkousel s Mambou Max od Castle Creations. A jelo to vyborne.
No a nebo koupis regl drazsi, ktery ma uz tovarni vrstvu na obvodech nalepenou/nastrikanou - ale neni videt. Tam, kdyz projedes kaluzi, se prakticky nic nestane. Mival jsem pak v MI Quark 33A a prezil hodne kaluzi. Vzdy stacilo vysusit na topeni, pripadne ocistit a jelo se dal. Zadna mikrokoroze se take nekonala, ze by po par tydnech prstal fachat.
Takze me doporuceni zni - ano, klidne tu Cinu Hobbyking a pro jistotu natrit gumolepem. Ted jsem si vzpomnel. Jeden z nich se jmenuje Plasti dip.
Jo a kaluzim se nevyhnes. Vsichni jsme tam jednou skoncili, at uz omylem nebo umyslne