Dobrý den.
Chtěl bych se dotázat na vhodný přijímač k mému 4 kanálovému vysílači který jsem dostal k helikoptérce double horse 9116. Mám v plánu postavit si zavážecí loďku k rybaření a ušetřit nějakou kačku, pokud by bylo možné využít vysílač který už mám a aniž bych musel rozebrat helikopteru, kterou jsem dostal jako dárek, jen skrze přijímač. Výrobce uvádí dosah vysílače 1000 metrů což by mi bohatě dostačovala i polovina. Dále 4 kanál je pro mě taky dostačující. Ale zajímalo by mě jestli je možné si pořídit k tomuto vysílači přijímač který by dokázal ovládat chod motoru a serva pro ovládání kormidla.
Výběr přijímače k vysílači od double horse 9116
Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Re: Výběr přijímače k vysílači od double horse 9116
.....bohužel, jediný přijímač bude zase Double horse...V drtivé většině případů setové vysílače umí jen sebe sama...A má svoji řídicí elektroniku...tím hůř...
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
To fakt dohromady nedáš,co kus to originál. Jedna s možností je se podivat na model bazary a pokusit se tam sehnat levný vysílač a přijímač co by spolu komunikovaly.
Jestli chceš,tak Ti mužu jednu setovku od Pelikána přenechat zadara....je to čtyřkanál komplet s přijímačem,regulátorem i napájecími články...stači dokoupit stejnosměr motor a nějaký servo.
Kdyžtak napiš SZ.
K této vysílaččce se nalogují všechny přijímače Double Horse 2,4 GHz, stačí dokoupit jakýkoliv vrtulník pro crashi s fungujícím přijímačem (nesmí to být dvourotor, ten nemá ovládání serva) a bude to fungovat.