Jak zprovoznit připojení RC k PC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Doktor
Kontaktovat uživatele:

Jak zprovoznit připojení RC k PC

#1 Příspěvek od Doktor »

Zdravim. Tímto Vás prosím o pomoc. Po připojení kabelu USB interface do PC mně přivítá zdělení "Zařízení USB nebylo rozpoznáno". Ve správci zařízení je vedeno jako "neznámé zařízení" s tím že "pro toto zařízení nejsou instalovány žádné ovladače". Dokáže někdo poradit co s tím? V počítači se vyznám asi jako ve vesmíru! 8O
arda1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od arda1 »

Co je to konkrétně za interface? :)
pliczb
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak zprovoznit připojení RC k PC

#3 Příspěvek od pliczb »

Doktor píše:Zdravim. Tímto Vás prosím o pomoc. Po připojení kabelu USB interface do PC mně přivítá zdělení "Zařízení USB nebylo rozpoznáno". Ve správci zařízení je vedeno jako "neznámé zařízení" s tím že "pro toto zařízení nejsou instalovány žádné ovladače". Dokáže někdo poradit co s tím? V počítači se vyznám asi jako ve vesmíru! 8O

Jestli to je USB interface RCM Pelikán, tak to reklamuj, protože mě od nich spolehlivě pracoval až třetí (!) kus. :evil:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od arda1 »

pliczb píše:Jestli to je USB interface RCM Pelikán, tak to reklamuj, protože mě od nich spolehlivě pracoval až třetí (!) kus. :evil:
No to teda pámbů potěš :roll: :lol: :lol: :lol:
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Doktor »

arda1 píše:Co je to konkrétně za interface? :)
Interface je USB převodník SETRONIC. Na jiných PC funguje spolehlivě. Vyzkoušeno. Někde tady radili nejdřív zapojit kabel a pak zapnout PC. Skutečně to kabel vzalo s přihlášením jako osmiosý joystick s pěti tlačítky. Po vypnutí PC a jeho opětovném zapnutí a poté zapojení USB kabelu to zase hlásí "neznámé zařízení". :roll:
Ricardos

#6 Příspěvek od Ricardos »

Doktor píše:Zdravim. Tímto Vás prosím o pomoc. Po připojení kabelu USB interface do PC mně přivítá zdělení "Zařízení USB nebylo rozpoznáno". Ve správci zařízení je vedeno jako "neznámé zařízení" s tím že "pro toto zařízení nejsou instalovány žádné ovladače". Dokáže někdo poradit co s tím? V počítači se vyznám asi jako ve vesmíru! 8O

Mám stejný problém, ale funguje to na různých počítačech, mám doma dvě PC a nefunguje mi to ani na jednom. U kamoša bez problému.
Pacient
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pacient »

Nazdar.....tento interface mám taky....problémy s ním nemám..... ALE...

když jsem chtěl ve škole na praxi zalítat v kinosále na projektoru pomocí kamarádova notebooku, tak se mu to hlásilo jako neznámé zařízení .... u mě doma to funguje na první zapojení .... příčinou byl Windows Media Center....na tomto operačním systému to nefunguje ani na jednom testovaném počítači co tento systém má.....

a taky nefunguje na Windows Vista.....to taky píše výrobce na svých stránkách....

další problém nastal při zapojení interface do předních USB portů na case od školního počítače....z interface se jen zakouřilo...spálila ze ochranná dioda....příčinou bylo napájení USB potu +12V místo +5V... :lol: to byla ale anomálie ojedinělého původu....někdo kdo ten case skládal to špatně zapojil....a tím jsem zjistil proč se všechny USB Flashky šíleně zahřívaly...ale to jen tak naokraj....

..jinak ho vřele doporučuju...

Zdar.... 8)
....RC FOREVER....
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“