DEACATHLON 40 ARF
DEACATHLON 40 ARF
Ahoj. Máte někdo DEACATHLON 40 ARF od Phoenix Model?. Sdělte mi prosím Vaše poznatky k této stavebnici. Dík.
Brácha ji měl a chděra umřela na rušení
S 8,5 ASP je to vpohodě. Pod 7,5 rozhodně nechodit. Lítá to jako autobus má to děsně velkou čelní plochu. Setrvačnost prakticky žádná. Letové vlastnosti slušné i akro to zvládne. Obraty jsou ale pomalejší a výkruty díky konstrukci hodně mimo osu. Musí se to hodně korigovat. Podvozek po vylepení epoxydem je ok
Speedy píše:Já mám pocit, že ji chcete namotorovat na 3D. Se 7,5kou má dost výkonu na základní akrobacii. S 8,5kou ASP nemá daleko k udržení se ve visu, ale už začíná být problém s doladěním těžiště (vychátí zásoba kolem 15%).
8,5ccm neni o nic tezsi nez 6,5ccm - motor je dokonce lehci protoze je to stejny motor vice vybrany, ale ma navic stredni dil vyfuku, takze je celkova vaha temer stejna
Je to môj prvý model na spalovák, úplne iné lietanie ako s električkou (adrenalín). Má nový ASP 8,5ccm s hlavnou ihlou na zadnom víku. Štartuje z trávy, ale bez botičiek a z kolami priemeru 10mm. Vzpery krídiel rezonovali, nepoužívam. Mal by som jednu prosbu: može mi niekto na maila poslať foto krytu motora? Totiž, pôvodný majiteľ tam mal iný motor a sú tam veľké otvory. Chcel by som to vylaminovať, len neviem, aké vetranie mám nechať. Vďaka. spaceman@szm.sk