Založen nový klub zabývající se RC heli
založen - pro vlastní potěšení
- pro rozvoj tohoto koníčku
- pomoct začínajicím pilotům
Heli models Opava
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Heli models Opava
zdravím...jsem také OPAVÁK.... kam chodite lítat...a kolik je členů...
Jsem z Olomouce ale casto jezdim do Opavy Kylesovic za rodinou... Pokud budu mit misto v aute tak se urcite pri pristi navsteve Opavy dorazim ukazat na letiste i s helinama. At vam to lita
PARAB píše:zdravím...jsem také OPAVÁK.... kam chodite lítat...a kolik je členů...
Členu je zatím 6 chodíme lítat na bývalé zemědělské letiště chvalíkovice je to soukromý pozemek, ale máme vyřízené povolení klidně dojdi zalétat . Při pravidelném navštěvování je mít potřeba povolenku
Elfew píše:Jsem z Olomouce ale casto jezdim do Opavy Kylesovic za rodinou... Pokud budu mit misto v aute tak se urcite pri pristi navsteve Opavy dorazim ukazat na letiste i s helinama. At vam to lita
určitě se ukaž o víkendech chodíme od zhruba 7h-12h ted když je takové horko tak max do 10 h a pak také k večeru od 18 a končíme až je tma a pak ještě klábosíme
webové stránky neustále doplňovány koukněte na www.helimodelsopava.cz