Ahoj. Jen tak ze zvědavosti se zeptám, není-li tu někdo, kdo lítá a byl by ze Slatiňan a nebo okolí (směrem jako Lukavice, Výsonín atd...). Pobývám tady celkem často na chatě a kdyby odsud byl ještě někdo, mohli bychom společně polítat.
Bundes
Modeláři Slatiňany a okolí
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
-
bundes
- Kontaktovat uživatele:
Modeláři Slatiňany a okolí
Letuschopno: Diablotin 8,5 ccm, Mig 7 (EPA kombat)
Re: Modeláři Slatiňany a okolí
Modeláři ze Slatinan a Chrudimi se "vyskytují" nejvíc v prostoru, který najdeš na tomto odkazu 
http://www.modelari-zajecice.cz/o-nas/
Od tebou vytyčeného směru je to trochu "jinam"
, ale zato je tam dost živo. Když bys to vzal přez Kunčí, tak to není až taková zajížďka.
Případně přez Bitovany.
http://www.modelari-zajecice.cz/o-nas/
Od tebou vytyčeného směru je to trochu "jinam"
Případně přez Bitovany.
Pokud něco nefunguje, tak je čas pročíst si návod k obsluze ...
-
bundes
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tip, vzdalenost je určitě akceptovatelná, koneckonců jsem byl v Zaječicích zrovna včera (na kole). Určitě se co nejdřív ukážu 
Letuschopno: Diablotin 8,5 ccm, Mig 7 (EPA kombat)
Ahoj já jsem z Orle, do Zaječic na letiště N 49°55.36530', E 15°52.46013' chodím docela často, ale častěji jsem za barákem na poli N 49°54.89428', E 15°50.64307' nebo mezi Orlem a Kunčí je taková zkracovačka, tak tam chodim na kopeček když fouká. N 49°54.23340', E 15°50.72720'
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Když jezdím kolem, vidím občas někoho lítat na kopci poblíž spojky (teď rozbagrovaný) mezi Medlešicema a Tuněchody. Na mapy.cz tam zrovna někdo lítá, vypadá to na kus asfaltu a panelů, klasickej práškař se zpevněnou stojánkou.
Jirka
Jirka
Celeron píše:Když jezdím kolem, vidím občas někoho lítat na kopci poblíž spojky (teď rozbagrovaný) mezi Medlešicema a Tuněchody. Na mapy.cz tam zrovna někdo lítá, vypadá to na kus asfaltu a panelů, klasickej práškař se zpevněnou stojánkou.
Jirka
Tam to není tak jednoduchý, protože to je soukromý pozemek. Za celoroční možnost poletování se prý platí majiteli. Jinak nahoře je kousek asfaltu a betonové panely, tak jak píšeš ..klasika pro práškaře.
Pokud něco nefunguje, tak je čas pročíst si návod k obsluze ...
Já jsem přímo ze Slatiňan, nejvíc jezdím taky do Zaječic, potom pole mezi Slatiňany a Vlčnovem (je tam taková mrňavá chatová osada a tchyně tam má chatku), párkrát jsem byl i u toho Vestce (tam je to moc pěkný, jen tam většinou dost foukalo, je to na kopci a hlavně už je to v řízeným prostoru Pardubickýho letiště, takže jednak by se tam bez domluvy lítat myslím vůbec nemělo a taky tam dost často a dost nízko lítají nejrůznější "velký"). Ještě se lítá na zemědělským letišti mezi Hrochovým Týncem a Nabočany, tam je asi 500 m nic moc asfaltová dráha, ale cca. 50 m asfaltovej manipulační prostor má pěknej povrch. Jezdí tam i RC autíčkáři a taky jsou tam dost často místní tuningáři.
Pátek 13, Q.B.15H II, EasyStar I
Hitec Eclipse 35 MHz, Hitec Prism 7X 35 MHz, Graupner D8 40 MHz
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Co tuningáři a motorkáři, taky Vám dělaj bordel ma letišti? Hromady odpadků, nechávají na ploše pneumatiky. Už se stalo, že tam potřeboval nouzově přistát ultralajtista a musel sednout kvůli pneumatikám až skoro v půlce a málem nedobrzdil. No a když lítáme a oni přijedou, tak na nás zcela kálej, dokonce najíždějí při přistání na modely a už vůbec nechápou, že by je 5-10kg letadlo mohlo zabít. Povolení na vstup na soukromej pozemek na rozdíl od modelářů nemají. Bohužel, většinou jsou v početní převaze. Dokud jsme měli u PČR kolegu modeláře, tak je občas přijeli vyhodit ale po čase to poldové vzdali....
Jirka
Jirka
No abych řekl pravdu, přesně nevím, jak to je na tom letišti u Hrochova Týnce s vlastnictvím, myslím, že je to na obecních pozemcích a načerno, resp. s tichou tolerancí OÚ tam chodí všichni ... bordel tam po tuningářích ani není, pneumatiky na dráze jo, ale dráha samotná stejně za moc nestojí. Jestli tam jsou nějaký konflikty nevím, já tam nejezdím, lítám sám, a tak radši nechci riskovat, občas tam vidím pěknou sebranku...
Pátek 13, Q.B.15H II, EasyStar I