Arrma ADX-10 Buggy 1:10

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
Ris Miris

Arrma ADX-10 Buggy 1:10

#1 Příspěvek od Ris Miris »

Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto buginou? Chci si něco takového pořídit a přemýšlím o ni:
http://www.rcguru.cz/arrma-adx-10-buggy-1-10-rtr-d10776

oficiální web:
http://www.arrma-rc.com/

Peace
Naposledy upravil(a) Ris Miris dne úte 29.10.2013 13:37, celkem upraveno 1 x.
HELI: Double Horse 9104, Walkera UFLY-S with Bell-Hiller Mixer

CAR: Arrma ADX-10
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

Re: Arrma ADX-10 Buggy 1:10

#2 Příspěvek od Milan Nes »

nešel bych do toho ... důvod ... stejnosměr, neověřená značka, hůř dostupné díly a tunning ...

bych si raději lehce připlatil a koupil malé e-revo, nebo firestorma, Rustlera .... Bandita

osobně preferuji traxxas ... ale prý i z hobbycity jsou některé jejich modely použitelné a díly za dollar ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Doktor »

Já ti to rozmlouvat nebo doporučovat nebudu, ale jen pro zajímavost je teď v akci za ty samé peníze brushed čtyřkolka Caster SK 10
http://www.rccar.cz/caster-buggy-sk-10- ... pack/75623
Ticcino

#4 Příspěvek od Ticcino »

Mne to prijde drahy. V 1:10, 4wd s plechovkou jsem sehnal Reely Rockhard za 1800. Pravda, neni vode-odolny, ale mam ho uz rok a stale jezdi. Ano, nedavam mu pokourit v tezkem terenu. Jezdi na posekanem travniku a je asi spokojeny.
Ris Miris

#5 Příspěvek od Ris Miris »

Ja ho tedka prave objevil za 2600, nove se zarukou... a je k tomu 2500mAh LiPol aku

up: tak po dvou dnech po vytvoreni obj. me kontaktovaly ze model uz nenaji a mit nebudou :-) tak jsem ji objednal na www.RCGURU.cz do konce tydne dorazi :-D juuuu

Ris Miris

#6 Příspěvek od Ris Miris »

Čus, tak ADX-10 je doma. Musím teda říct parádní buggyna!!! Dostatek výkonu, driftování(lino,parkety, mokrý asfalt, písek, štěrk) ale je to opravdu těžké a bude to chtít cvik. Venku taky paráda písek, štěrk, kameny, nižší tráva NIC ji nezastaví ani obrubníky. Zpracování je víc než dostatečné, dle mého názoru(doufám že bude nějaký tuning) akorát na větší skoky to chce přidat distanční podložky na tlumiče aby ztuhly(jsou součástí balení stejně tak i nářadí a pár samolepek)! Aku(2400mAh) vydrží celkem dost! Takové to šolíchání lehce doma jsem jezdil cca 45min, plnej kotel venku, sem tam pod plným cca 20min+!!! Sice je to mé první auto ale jsem prostě nadšen!!! Už jsem objednal LiPol aku 2400mAh 50C, která je ješte lehčí.
Naposledy upravil(a) Ris Miris dne úte 29.10.2013 16:40, celkem upraveno 1 x.

robotmz

#7 Příspěvek od robotmz »

Keď tie schody vyjdeš do vrchu, potom napíš :lol: :lol: :lol: :lol:
Ris Miris

#8 Příspěvek od Ris Miris »

Tak, je to můj subjektivní názor, nikomu ho necpu. :-)

PS: rád bych viděl které auto 1/10 schody vyjede...

robotmz

#9 Příspěvek od robotmz »

Buď žiadne alebo traxxas summit 1:10 ale skôr tá prvá možnosť. :D
Ris Miris

#10 Příspěvek od Ris Miris »

Ahojte, tak se v nejbližší době dočkáme verzí se střídavým motorem :-D
Jinak, ADXo jezdí parádně, nedávno jsem byl na nějakým skejtáckým parku s takovýma těma rampama a velká paráda! Víc jak metrové skoky už je sice moc ale furt ještě můžu přidat podložky pod pružinky :-) Stále jezdím s jednou aku a stačí mi to :-) s více aku budu jezdit snad celí den :-D. Arrmě opravdu fandím a přál bych si aby Arrma Traxxu opravdu zatopila :-) jinak názor prodejce, který má pravidelné styky s výrobcem Arrma a má tak nejnovější informace a hlavně objektivní!

"Tomáš, rcguru.cz
Děkujeme moc za názor a odpověď.
K fóru bych jen dodal tolik, že ano, je to mladá značka, kterou se tu snažíme vybudovat, ale věřím, že Arrma brzy zatopí Traxxasu, během víkendu vložíme do eshopu střídavé verze, a do půl roku velmi pravděpodobně budou i čtyřkolky.
A jen taková zajímavost, Arrma je od konstruktérů Team Durango, takže podvozky jsou od závodníků, zkušenějších než těch v Traxxasu :)"

Kdyby někoho něco zajímalo napište mi...
Peace

PeterR

#11 Příspěvek od PeterR »

Vobec by som sa toho nebal. A ani dostupnost nahradnych dielov nieje zla. A moznost tuningu je vzdy. Vcera som kupil Arrma Vortex co je vlastne to iste s inou kasnou a kolesami. Zatial je nepojazdny. Vykseftoval som ho ako holy kit a z HK objednal striedak s reglom. V poho sa zmestim do ceny jednosmerneho. Dufam, ze si cinankovia pohnu s balickom. Zatial len slintam u tohoto.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HTDlW-81_iM[/youtube]

Peter
Futaba FX20; Ellipse 1, Elita, Durafly F4U Corsair, Sagita, Grace, ASW 19
Xenomorfus

#12 Příspěvek od Xenomorfus »

Zdar, chystam nejakou zimni stavbu, hledam platformu, tak jsem ze zajimavosti juknul i na tu Arrmu. Nevypada to zle, ovsem nabidka ND je zatim prachbidna. Kvalitu zatim nikdo znamy nepotvrdil, chtelo by to treba dvousezonni zkusenost...
Ris Miris píše:Arrmě opravdu fandím a přál bych si aby Arrma Traxxu opravdu zatopila

...no, pokud bude mit srovnatelnou nabidku modelu, podobne sirokou sit prodejcu s ND, kvalitu obdobnou nebo lepsi a ceny nizsi, pak verim, ze ma sanci. Osobne se ale zatim priklanim k Traxxasu ;-).
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Jiri

#13 Příspěvek od Jiri »

Vortex se neliší jen kastlí a gumama, má i robustnější šasi, vejde se do něj větší baterka než do té buggyny.
Jinak obecně mechanická konstrukce u Arrmy mi přijde velice dobrá a chytře promyšlená, v lecčem asi lepší jak Traxxas. Co se týče dílů, údajně pouze zlomek dostupných je vystaven na webu, ale dokud vše uspokojivě funguje už z krabice tak neřeším.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
Kovboj

#14 Příspěvek od Kovboj »

Jiri píše:Vortex se neliší jen kastlí a gumama, má i robustnější šasi, vejde se do něj větší baterka než do té buggyny.
Jinak obecně mechanická konstrukce u Arrmy mi přijde velice dobrá a chytře promyšlená, v lecčem asi lepší jak Traxxas. Co se týče dílů, údajně pouze zlomek dostupných je vystaven na webu, ale dokud vše uspokojivě funguje už z krabice tak neřeším.

Čím víc je auto robusní, tím víc to svádí k tomu dělat s ním extrémní kraviny které by sis třeba s Himotem nedovolil. A tím víc pak potřebuješ náhraní díly... :-)
Jiri

#15 Příspěvek od Jiri »

Kovboj píše:Čím víc je auto robusní, tím víc to svádí k tomu dělat s ním extrémní kraviny které by sis třeba s Himotem nedovolil. A tím víc pak potřebuješ náhraní díly... :-)

S tím nelze než souhlasit ;-) ...nicméně to pořád není důvod, abych si kupoval Himoto :-)
Uvidíme, až něco opravdu odejde, ta konstrukce vypadá fakt vymyšlená hlavou, aby něco vydržela. A každý jeden díl má v v hodně detailním návodu s pěkným rozkreslením rozsypu katalogové číslo pro objednání - nepředpokládám že by to byl jen fake.
Update: Podle tohoto videa (byť tam mají nějaké úpravy- nárazník, stříďák) to šasi vydrží celkem dost ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=HTDlW-81_iM
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
Odpovědět

Zpět na „Auta“