Tamia Mad Fighter DT-01

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vylizplech

Tamia Mad Fighter DT-01

#1 Příspěvek od vylizplech »

Zdravím do sekce aut, jako naprostý nováček s RC automobily. Povedlo se mi sehnat za velmi levný peníz tuhle stavebnici, už to mám sestavené, vše zapojené, chybí mi pouze polepit kastli, slepit a dodělat řidiče. Předem říkám, že to nemám na žádné velké jezdění, občas abych si oddychnul od vrtulníků. Nyní k problému, celá stavba mi zabrala asi den, vše šlo hladce podle návodu, ale když se podívám na motor a jeho odkryté otvory v něm, ve mě budí jisté obavy, že se dříve či později do něj dostane bordel, buď prach nebo písek a bude po něm. Přikládám obrázky jak to vypadá a zda to mám nějak řešit, nebo jsou mé obavy zbytečné? Podotýkám, že ten otvor co je se shora motoru je i na druhé straně.
Přílohy
IMG_1217.JPG
IMG_1216.JPG
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
Doktor
Kontaktovat uživatele:

Re: Tamia Mad Fighter DT-01

#2 Příspěvek od Doktor »

Neřešit! :wink:
Xenomorfus

#3 Příspěvek od Xenomorfus »

Tak tak, neresit. Bordel se tam dostane a zase vylitne, sem tam sebou neco vezme a nakonec odejde motorek (pri vetsim mnozstvi castejsiho bordelu). A pak koupis novy motorek a situace se opakuje. U stejnosmeru to tak proste je. (Dobre je novy motorek "zajet", jinak odejde driv nez na bordel)
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
vylizplech

#4 Příspěvek od vylizplech »

Díky, už to tedy neřeším. :)
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Nakadah »

Presne jak pisou kluci nahore, vubec z toho nemej strach. Prezije to bordel a prezije to i vodu.

Hlavne s tim jezdi jako clovek, ne jako ti magori na videich z youtube co hazou traxxas auta proti zdi. Tamiya plastovy dily prasknou snaz, mel sem Tamiyu takze to dobre vim.

Nak
vylizplech

#6 Příspěvek od vylizplech »

Tak házet s tím proti zdi opravdu nehodlám, mám to jen na občasné vyblbnutí. Takže značka Tamia asi taky nebude nic moc? Dá se to srovnat třeba se značkou Himoto, nebo nedej bůh Carson?
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Doktor »

Takhle to asi brát nelze. Ten Mad Fighter je to nejjednodušší co vůbec Tamka v buggy vyrábí. Je to auto pro úplný začátečníky a od Tamiye to nejlevnější čemuž samozřejmě odpovídá technika a materiál. Ale třeba v sousedním německu je oblíben Fighter cup (DT-02) pro začátečníky v RC. A jelikož tam má každý stejnou techniku, tak tam fakt záleží na rukou a je to dobrá zábava.
http://www.youtube.com/watch?v=zPyHvJiWEoQ
Samozřejmě že i Tamiya produkuje použitelné modely v dané třídě. V kategorii 2WD třeba toto:
http://www.tamiyausa.com/items/radio-co ... -kit-42167
Odpovědět

Zpět na „Auta“