Problém s regulátorem Hobbyking X-Car 60A
Problém s regulátorem Hobbyking X-Car 60A
Ahoj, potřebuji poradit nebo spíše pomoc, co se regulátoru týče. Regulátor[url]http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__28375__Hobbyking_X_Car_60A_Brushless_Car_ESC_sensored_sensorless_.html[/url] jsem nastavil, že funguje dopředu v pohodě i brzda, ale auto necouvá. Regulátor se rozsvítí na couvání, ale motor se ani nehne. Fakt už si nevím rady, tak píšu sem. Díky
Re: Problém s regulátorem Hobbyking X-Car 60A
Ja s kolegou jsme ho ted poridili a mame naprosto stejnej problem.. Trochu pomohlo vytrimovani, ale cim to je netusim. Musim se ale priznat, ze jsme ho neprogramovali jeste. Je jen vytazenej z pytliku. Mozna pomuze zvetsit mrtvou zonu uprostred.
Orca f5j, Beta1400+stormOSD, HKquad kk2.0, hk450ttpro,,Scout,atd & Dx8
YouTube.com/Taizaman
YouTube.com/Taizaman
Programování u toho reglu dělal kamarád co jezdí rc rally mnoho let a stejnak to nepomohlo. Pokud na něco přijdete budu rád.
tak napis primo hobbykingum
Tam jsem psal už včera a stále nic. Nikdo mi neřekl jak to je. Tak stále čekám.
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Ty regly jsou dodávány defaultně v nastavení pro jízdu vpřed a brzda. Takže dokud se nenaprogramuje i zpátečka, tak to couvat nebude.
Zeptám se asi blbě, ale to musím programovat kartou?
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Beru zpět. U toho 60A reglu se nechají stáhnout akorát manuály pro ezruna od HW. Chaos. Já si toho původně nevšim že se jedná o manuál na jiný regl.
Defaultně by tam ta zpátečka nastavená být měla.
Takže tam možná nastavená není, nebo je špatně provedená kalibrace plynu. Nutno postupovat dle manuálu.
Regl by měl být nastavitelný buď kartou nebo přes USB v PC. Rádiem to asi nepůjde.
Defaultně by tam ta zpátečka nastavená být měla.
Takže tam možná nastavená není, nebo je špatně provedená kalibrace plynu. Nutno postupovat dle manuálu.
Regl by měl být nastavitelný buď kartou nebo přes USB v PC. Rádiem to asi nepůjde.