vyplati se koupit HK 500?
vyplati se koupit HK 500?
HK 500? co na to rikate?Mam nabidku za 4500.
vse asi tak prumer.
vse asi tak prumer.
Re: vyplati se koupit?
Nevyplatí - jako exponát na poličku je to drahé.
Na létání příliš poruchové.
Na létání příliš poruchové.
milenka je taky pouze na jedno použití
...někdy možná i na dvě.
:):)
...někdy možná i na dvě.
...polepším se, beru toho už jen půlku :):):)
www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
- JosefSvejk
Už jsem za modely a ostatní "krámy" v modelařině utratil hóódně peněz a nikdy se mi to nevyplatilo.
Takže určitě nevyplatí...
Takže určitě nevyplatí...
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
milagros píše:HK 500? co na to rikate?Mam nabidku za 4500.
vse asi tak prumer.
Obloukem vyhnout radějí připlatit jednou tolik což je ve vrtulníkách opravdu zanedbatelný peníz a koupit něco co funguje a funguje dobře a dlouho. třeba protos 500
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Mají pravdu, na HK heli všech size postupně vše vyměníš! za kvalitnější díly Align či Tarot či ALZRC. Jdi rovnou do nich. Nebo Protos 500.
Spirit System (Spirit W1, GTR & others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
T-Rex 500 se dá sehnat o málo dráž.
Já ho koupil za 6000,- plně vybavenej a 4x baterku k tomu.
Akorát ložiska v motoru byly kaput.
Trochu přitlač na financích a vem něco ověřeného.
Já ho koupil za 6000,- plně vybavenej a 4x baterku k tomu.
Akorát ložiska v motoru byly kaput.
Trochu přitlač na financích a vem něco ověřeného.
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger
Futaba, Spirit, iCharger
Jakou má teda podle vás cenu osazené HK-500 s některými díly z rexe (trubka, převody, hřídel, bepzádlová hlava RJX). osazené servy MG930, na ocase nějaký Futaba (číslo z hlavy nevím), regulátorem MSH 80A a náhradními díly (kola, hřídele, řemeny). osobně jsem právě doufal že dostanu aspoň těch 4500kč.
- JosefSvejk
kure87 píše:Jakou má teda podle vás cenu osazené HK-500 s některými díly z rexe (trubka, převody, hřídel, bepzádlová hlava RJX). osazené servy MG930, na ocase nějaký Futaba (číslo z hlavy nevím), regulátorem MSH 80A a náhradními díly (kola, hřídele, řemeny). osobně jsem právě doufal že dostanu aspoň těch 4500kč.
Z diskuze si nic nedělej. Pokud za něj chceš 4500, tak si dej inzerát na 4500. A uvidíš.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyplati se koupit HK 500?
u nás to kolega má, je to hezké, když to neletí ale jakmile to má trochu naběháno, vůle, kmitání ocasu a podobné věci, nedej bože tomu dát větší otáčky, hlavní ozubené kolo to vydrží chvíli, s HK500 jsem ještě neviděl lítat akrobačku, je to kopie trexe ale kvalita ložisek a materiál hruza, ale HK500 bezpádlo to už je jiné ale to se teprve ladí, ale zase cena tomu odpovídá
OK tak kdyby ste videli nekde peknyho rexe 500 tak pisnete....po necem takovem pokukuju......
- jaroslav.falcon
Toto schvalujete ?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ades_.html
Máte nějaká ověřená serva z hk pro 500, nebo prostě rovnou Savox?
Jinak na model bazuru byly dva 5500 6000
Hele kvalita dilu HK je fakt des, muzes mit stesti a nemusis. Muj posledni zazitek je spatne opracovany kamen hlavy, kdy padlo nebylo kolme na pricnou hridel ale ujete o 1,5° mimo. Ze dvou kompletnich rotorovych hlav sem slozil jednu dobrou co nema vule a gripy se toci hladce. Ocas sem taky skladal z vice dilu a ocasni hridelku sem si vyrabel sam - totalni blato co se ohne uz asi snad i prepravou. Mi to moc nevadi, pac dily sou celkem levne a rad to ladim.
Ale tebe urcite takove ladeni bavit nebude. Kdybych uvazoval o masine vetsi nez 450, tak zacnu MiniProtosem a pokracuju vyse. MSH, Align, Tarot a takhle nejak. Velmi dobra serva jsou ted TGY-306 (HV), ale nevim jestli vyhovi i pro tridu 500. Rozmerove se nachlup vlezou i do 450ky. nak
Ale tebe urcite takove ladeni bavit nebude. Kdybych uvazoval o masine vetsi nez 450, tak zacnu MiniProtosem a pokracuju vyse. MSH, Align, Tarot a takhle nejak. Velmi dobra serva jsou ted TGY-306 (HV), ale nevim jestli vyhovi i pro tridu 500. Rozmerove se nachlup vlezou i do 450ky. nak
jaroslav.falcon píše:Toto schvalujete ?
Serva by stacily i ty 930mg, ale z vlastni zkusenosti s touhle heli mam ze musis koupit minimalne hlavni hridel a cely ocas original. Ten ocas HK fakt nefunguje. Ladil jsem gyro jak magor a proste to neslo. Jak jsem vymenil osku gripy a smykatko tak sel naladit behem 5 minut. Mam ji ale v padle. Druhou mam v bezpadle s reminkem ale ta uz ma z HK pouze trubku a bocnice.
Z vlastni zkusenosti ti HK muzu doporucit akorat na uceni a postupne to stejne prestavis na original.
Objednavat kit z ciny senevyplati. Pokud bazirujes na HK tam max z bazaru a nebo rovnou original.
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
jo to je fakt, kolega to pořád ladí a až teď to trochu lítá ale natrápil se s tím neskutečně
teď lituje, protože za věci které časem musí vyměnit jinak nefunguje helina vůbec díky vůlím co vznikly by měl hezkého trexe 500 a nemusel by nic řešit jako já, já jednou nastavil, zalítal a lítám, kolega zapne a buď to letí nebo ne ale teď už jo jak se to vychytalo
je lepší přidat a mít trexe, časem to výjde levněji
teď lituje, protože za věci které časem musí vyměnit jinak nefunguje helina vůbec díky vůlím co vznikly by měl hezkého trexe 500 a nemusel by nic řešit jako já, já jednou nastavil, zalítal a lítám, kolega zapne a buď to letí nebo ne ale teď už jo jak se to vychytalo
je lepší přidat a mít trexe, časem to výjde levněji