Co koupit Spektrum DX10t nebo Futabau FX-20
Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Co koupit Spektrum DX10t nebo Futabau FX-20
Zdravím mám nabídku na Spektrum DX10t rok starou + 4 přijímače a kufr nebo Futabu FX-20 2,5 roku starou + 1 přijímač ,pult a kufr obě jsou v perfektním stavu. Co si mám vybrat? Líbí se mi obě funkcema budou asi stejně cenově je Spektrum o fous dražší. Prosím poraďte kterou a proč? Díky
Naposledy upravil(a) paegas123 dne pát 17.01.2014 21:25, celkem upraveno 1 x.
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co koupit Spektrum DX10t nebo Futabau FX-20
Tak teď to bude masakr
to budou návrhy jenom sršet
za mě DX.nemám žádný problém s vysílačkou opravdu maká a máš výhodu ty 4příjmače.Pavel.
za mě DX.nemám žádný problém s vysílačkou opravdu maká a máš výhodu ty 4příjmače.Pavel.
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
-
Václav Procházka
Předpokládám dlouhé vlákno 
Kup si tu, co se Ti více líbí
Kup si tu, co se Ti více líbí
- LittleFalco
Ja, ac majitel seste futaby v rade, pro vrtulniky doporucim Spectrum.
Futaba ma nejspolehlivejsi prenosovy protokol, ale nasr.li me pristupem k problemu s novym typem kabliku od potenciometru k zakladni desce. Vi o tom, hrajou mrtvyho brouka, prestoze na to nekdo muze dojet. To same s kurvitkem v baterkach. Diky tomu uz par modelu skoncilo. Reakce (aspon upozorneni uzivatelum) nula.
Futaba ma nejspolehlivejsi prenosovy protokol, ale nasr.li me pristupem k problemu s novym typem kabliku od potenciometru k zakladni desce. Vi o tom, hrajou mrtvyho brouka, prestoze na to nekdo muze dojet. To same s kurvitkem v baterkach. Diky tomu uz par modelu skoncilo. Reakce (aspon upozorneni uzivatelum) nula.
Zpátky doma, v kopcích :-)
dej si do vyhledávání "problém spektrum" a pak to samé pro futabu, na heli určitě futabu.
To že tady někteří neměli nikdy problém se spektrem, neznamená že není početná skupina která problém už měla.
To že tady někteří neměli nikdy problém se spektrem, neznamená že není početná skupina která problém už měla.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
Čím víc návrhů a dúvodú tím líp.
Líbí se mi obě Spektrum protože má neobvyklí a jedinečný dizajn a Futaba je prostě Futaba ale nechci kupovat dizajn ale kvalitu a funkce:-)
Jinak Helikoptéry nelítám lítám pouze era, Alegro od Azera, 1m od RCFactory
Jinak jsem už někde četl že na Spektru byly problémy ale to bylo u DSM2 né a todle je DSMX a všechny přijímače taky:-)
Líbí se mi obě Spektrum protože má neobvyklí a jedinečný dizajn a Futaba je prostě Futaba ale nechci kupovat dizajn ale kvalitu a funkce:-)
Jinak Helikoptéry nelítám lítám pouze era, Alegro od Azera, 1m od RCFactory
Jinak jsem už někde četl že na Spektru byly problémy ale to bylo u DSM2 né a todle je DSMX a všechny přijímače taky:-)
Futabu FX-20 raději než jakékoliv Spektrum.
(Momentálně je asi cena/výkon nejvýhodnější Graupner)
10 let jsem létal s Futabou nyní mám 8 měsíců MC-20HOTT.
(Momentálně je asi cena/výkon nejvýhodnější Graupner)
10 let jsem létal s Futabou nyní mám 8 měsíců MC-20HOTT.
...za mě DX10, lítám Spektrum od počátku mých modelářských věků bez problémů....vystřídal jsem v evoluci celkem 4 vysílače a celou dobu hlavně Orange
Nevím, jak ostatní, ale na DSM2 se občas nadávalo, že je nespolehlivé, ovšem také asi nejrozšířenější, tudíž je jisté, že pokud je nějaký poměr, tak u početně rozšířenějších systémů bude i více vad. Na druhou stranu DSM2 je pro mnohé minulost a zatím jsem nikde nečetl jakoukoliv závadu zaznamenanou u DSMX.
-
Václav Procházka
paegas123 : vytvoř ve vláknu hlasování 
- LittleFalco
A uz to jede, kazdou minutu prispevek 
Zpátky doma, v kopcích :-)
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
víš co je nejlepší......zajdi si za někým kdo vlastní konkrétní soupravu a zeptej se,věř mě taky jsem to udělal a funguje to......
Hlasování vytvořeno:-)
To že je každou minutu příspěvek je super ani jsem nevěřil že se to hned tak rozjede.
To že je každou minutu příspěvek je super ani jsem nevěřil že se to hned tak rozjede.
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
tady!!!!!vždyť to je téma které je pořád supr.... 
Futabu FX-20.