Antivir
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Antivir
Jaký používáte antivirový program? 
Re: Antivir
Avast free, v pohodě stačí... stačí opatrnost a takový základní antivirák. 
Swift II | T9X(OpenTX)
Avast jsem dlouho nezkoušel ale co si pamatuji tak dříve brutalně zatěžoval PC
Já problém nemám, CPU nevytěžuje v podstatě vůbec a bere si asi jen 10MB z pamětí, takže pohoda.
Konkrétně mám C2Q Q6600 3.4GHz (4x), HD7770 1GB, 6GB DDR2, takže problém bych mít neměl a i na slabších sestavách problém nebude.
Konkrétně mám C2Q Q6600 3.4GHz (4x), HD7770 1GB, 6GB DDR2, takže problém bych mít neměl a i na slabších sestavách problém nebude.
Swift II | T9X(OpenTX)
Platené AVG antimalware.
Mám možnosť aj platený NOD 32, ale som ho odmietol... nemám s ním dobré skúsenosti a hlavne je to umelo vytvorený fenomén najlepšieho antivírusu...
Mám možnosť aj platený NOD 32, ale som ho odmietol... nemám s ním dobré skúsenosti a hlavne je to umelo vytvorený fenomén najlepšieho antivírusu...
- MarthiR
Avast FREE beží mi to na stařičkém notasu kde mám WIn 7 Ultimate
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Pokud by ti nevadilo (volitelně německé nebo anglické) rozhraní, tak že všech free antivirů je dlouhodobě nejspolehlivější a jednoznačně nejméně žravá Avira (web myslím že www.free-av.de).
U lepšího HW moc rozdílů nepoznáš, ale na různých starších (single core, do 1GB RAM) už je rozdíl oproti Avastu hodně znát, o AVG ani nemluvě.
U lepšího HW moc rozdílů nepoznáš, ale na různých starších (single core, do 1GB RAM) už je rozdíl oproti Avastu hodně znát, o AVG ani nemluvě.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
- MarthiR
Mě to nezatěžuje ani když hraji ETS 2
AVG je známo že sežere kde co a avast má dokonce mod pro hry kdy jede na minimum ovšem já tuhle funkci nepotřebuji.
AVG je známo že sežere kde co a avast má dokonce mod pro hry kdy jede na minimum ovšem já tuhle funkci nepotřebuji.
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
ešte by som doplnil že k tomu avg používam aj spybot, ale nie rezidentnú ochranu, ale sem-tam urobím celkovú kontrolu.
V pamäti mám načítané iba samotné AVG.
V pamäti mám načítané iba samotné AVG.
Nod32.........
Ja už dlhé roky používam NOD od ESET-u. V práci aj doma. Pár mojich známych sa sťažovalo, že im extrémne zaťažuje systém ale je som s ním nikdy nemal problém.
AVG je ta největší prasárna pod sluncem. Využívá si to procesor jako main proces, sítě má děravé jak u slepého rybáře a když chcete nějaké PC od něj odtrhnout, většinou udělá takovou paseku v registrech a systému samotném, že je lepší rovnou reinstal systému. - ideální představa antiviru, že?
Pokud free, pak opravdu zmiňovaný Avast nebo Avira - k obojímu ale potřebuješ také firewall...
Já všude dávám/doporučuji ESET(Smart Security) a i staré sestavy s ním problém nemají. Je, pravda, trochu agresivnější na síť a je potřeba si s ním pohrát, ale ve výsledku je to jen dobře.
Pokud free, pak opravdu zmiňovaný Avast nebo Avira - k obojímu ale potřebuješ také firewall...
ESET Smart security... a hlavu ...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL