Simulátor od MULTIPLEXU (Reflex XTR2)

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
MartyTorx

Simulátor od MULTIPLEXU (Reflex XTR2)

#1 Příspěvek od MartyTorx »

Ahoj,

jelikož jsem si zakoupil nový Optic 6, začal jsem přemýšlet o simulátoru k TV.

Našel jsem sim od Multiplexu, je to simulátor Multiflight a je zdarma.

Jedná se o osekanou verzi Reflex XTR2 s modely od Multiplexu, je to pěkně graficky zpracované a najdete tam převážnou většinu letadel od MPX.

Zde je odkaz na stažení http://www.multiplex-rc.de/en/service/d ... tware.html

Tak zvesela trénujte... :wink:
Nakonec, každý ať si lítá jak chce.
celadnik
Kontaktovat uživatele:

Re: Simulátor od MULTIPLEXU (Reflex XTR2)

#2 Příspěvek od celadnik »

sťahujem, dúfam, že mi to cez turnigy t9x pôjde, prípadne s adapterom k PC z HK. Díkes za info. Modely od multiplexu sa hodia, mam twinstar II, funcub, panda, merlin od nich, možno este zriešim od nich gemini (uvaha). Kolega ma easystar. A v phoenixu som vela mpx modelov nenasiel, a taky easystar tam sidce je ale lieta hrozne oproti realu. Minimag tam lieta fajn, ale tiez to je dost rozdiel oproti realu. Tak som zvedavy na tento.
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
MartyTorx

#3 Příspěvek od MartyTorx »

Tak to je paráda, alespoň můžeš porovnat rozdíl oproti realu. Určitě napiš, jestli je to trochu podobné :wink:
vlkodlak
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od vlkodlak »

Staženo a naistalováno. Subjektivně, i když samozřejmě marketing firmy,jeden z mála pěkných free simulátorů. Trošku mi vadí nemožnost nastavit "citlivost" na páčky, expo.... Možná jsem něco přehlédl, provozuji to s takovým levným "USB 6 CH China SIM". Ne všechny modely a scény které simulátor nabízí, jsou opravdu k dispozici . Otázkou je realita chování, nemůžu srovnávat s živou předlohou. Jeden z modelů, který jsem ani neznal (Shrak s tlačným pohonem) je jako Lenin a kočka, úplně nezničitelnej.....Není to myšleno jako kritika, jen názor, nebo dlouhá věta oznamovací....
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
MartyTorx

#5 Příspěvek od MartyTorx »

Nebere si to nastavení z vysílačky, tím i expo? Reverz taky nastavuju přímo na ní, nevím. Zítra něco vyzkouším.
vlkodlak
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od vlkodlak »

No bere si to nastavení z vysílačky. U mne ze SIM RC. A tam žádné nastavení není..... :) A proto v některých simulátorech se toto nechá nastavit....
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
celadnik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od celadnik »

funguje to niekomu s turnigy t9x? Phoenix mi s nou ide, alel toto sa mi akosi nedari rozbehat.
celadnik
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od celadnik »

tak sa mi to nakoniec podarilo. Moje dojmy:
Trochu akoby usekané, zmena modelu a pod. nejak zamrza (možno mi to robí len PC).
Lietal som s Funcub-om, príde mi tam dosť podmotorovaný, to čo v reale v pohode odlietam, tak tuto ide dosť ťažko.
Čakal som, že tam bude aj merlin :-( Skúšal som pandu (mám ju doma ale nezloženú, ako kit v krabici), tá tam lieta pekne. Škoda že viac modelov je až po zakúpení. Mám od nich aj twinstar a merlin, chcel som vyskúšať v simulátore ako lietaju. Aj gemini zvažujem, som myslel že ho vyskúšam. Škoda.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#9 Příspěvek od rampa_mckvak »

Je to celý nějaký divný, ten simulátor od Multiplexu. Toto je první sim s kterým mám problém. Nechápu proč není nějaká možnost nastavení vysílačky. Na tom jejich zázraku (vysílačka multi) mám nastaven mód 1 a v menu nastavenou "jinou" vysílajdu, ale vůbec to nefachá jak má.
Směrovka je ok
Na mém vysílači jejich "vysílačka"
výškovka = plyn
plyn = křidýlka
křidýlka = výškovka
Co neubrzdíš neukecáš.
Ticcino

#10 Příspěvek od Ticcino »

Co ti nejde? V menu jsem odzatrhl volbu Use MPX Standard Transmitter nebo tak neco. Dal jsem kalibraci a vse nastavil bez sebemensich problemu.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#11 Příspěvek od rampa_mckvak »

Tak jsem sim nainstaloval na jiný pc a tam je vše v pořádku. Na mém pc se nějakou záhadou prostě ta kalibrační tabulka nechce zobrazit. Ale už to neřeším. Lítám na jiném simu a na tenhle jsem byl jen zvědavej.
Co neubrzdíš neukecáš.
petsild
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od petsild »

Protože mám k firmě Multiplex dobrý vztah :) spoustu medelů od nich vždy úspěšně zalétnul :D nový simulátor jsem nainstaloval. Bohužel s phoenix adaptérem nefunguje, jediné co mi nabídne jako zařízení vybrat je můj joystick s kterým sice simulátor funguje, ale na zjištění jeho kvalit nepoužitelné tak no.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
pepavich

#13 Příspěvek od pepavich »

Je to FREE verze, takže je omezená počtem letadel, krajin apod. (10 let + 1 vrtulník a 1 krajina)

Na notebooku s Win 8.1 běží zcela bez problému a to jak s "easy" ovladači (např. od Real Flight), tak přes adaptéry od Thunder Tiger (za pár set korun) i s Hitec či Graupner vysílači.

Kalibrace a nastavení také bez problému.
yarousch
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od yarousch »

Nemáte pánové někdou plnou verzi simulátoru Reflex XTR2? Zajímal by mě 3D mód. Jak je to použitelné, zkušenosti atd...
Tlapa

#15 Příspěvek od Tlapa »

Je možné to ještě někde stáhnout? Odkazy nefungují...
FunGlider, Funtastic, Amigo III, SALy/Jumper T16
Syn: Alpha 1500-RIP, Focus 400/Taranis X7
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“