2 serva na smerovku

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lospalos

2 serva na smerovku

#1 Příspěvek od lospalos »

Zdravim, niekde na nete som videl tandemove zapojenie dvoch serv cez lanka a vahadla (aby sa navzajom nepretahovali) na ovladanie smerovky, tiez cez lanka. Ak niekto pozna ten link tak plz. poslat mne na adresu , prip. tu zverejnit v odpovedi.
Chcem si to osviezit. Myslim ze to bola nejaka ceska stranka, ale uz som si nie isty
zdzd

#2 Příspěvek od zdzd »

lospalos

No to nie je presne to co som chcel

#3 Příspěvek od lospalos »

to je zapojenie tandemove cez pevne tiahlo, ale ja som niekde videl zapojenie dvoch serv cez lanka a vahadla. To riesenie je trivialne a ucinne - netreba sa hrat s rovnakym chodom oboch serv, vahadlo to vyriesi.
Patas_
Kontaktovat uživatele:

Re: 2 serva na smerovku

#4 Příspěvek od Patas_ »

lospalos píše:Zdravim, niekde na nete som videl tandemove zapojenie dvoch serv cez lanka a vahadla (aby sa navzajom nepretahovali) na ovladanie smerovky, tiez cez lanka. Ak niekto pozna ten link tak plz. poslat mne na adresu , prip. tu zverejnit v odpovedi.
Chcem si to osviezit. Myslim ze to bola nejaka ceska stranka, ale uz som si nie isty
Jo kdysi jsem to taky někde viděl, ale moc se mi to nezdálo. Já použil tento tray a zatím dobrý. http://www.airwildhobbies.com/MoreInfo. ... el=2&id=32
Odpovědět

Zpět na „Dílna“