Zdravim, niekde na nete som videl tandemove zapojenie dvoch serv cez lanka a vahadla (aby sa navzajom nepretahovali) na ovladanie smerovky, tiez cez lanka. Ak niekto pozna ten link tak plz. poslat mne na adresu , prip. tu zverejnit v odpovedi.
Chcem si to osviezit. Myslim ze to bola nejaka ceska stranka, ale uz som si nie isty
2 serva na smerovku
No to nie je presne to co som chcel
to je zapojenie tandemove cez pevne tiahlo, ale ja som niekde videl zapojenie dvoch serv cez lanka a vahadla. To riesenie je trivialne a ucinne - netreba sa hrat s rovnakym chodom oboch serv, vahadlo to vyriesi.
Re: 2 serva na smerovku
Jo kdysi jsem to taky někde viděl, ale moc se mi to nezdálo. Já použil tento tray a zatím dobrý. http://www.airwildhobbies.com/MoreInfo. ... el=2&id=32lospalos píše:Zdravim, niekde na nete som videl tandemove zapojenie dvoch serv cez lanka a vahadla (aby sa navzajom nepretahovali) na ovladanie smerovky, tiez cez lanka. Ak niekto pozna ten link tak plz. poslat mne na adresu , prip. tu zverejnit v odpovedi.
Chcem si to osviezit. Myslim ze to bola nejaka ceska stranka, ale uz som si nie isty