Omluva

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Toman
Kontaktovat uživatele:

Omluva

#1 Příspěvek od Toman »

Zdravím,

v rámci toho, že bych zde rád dál pokračoval v dotazování a hledání pomoci či rad, bych byl velmi rád, kdybych se aspon takto mohl omluvit, za své hádky a zbytečně přemotivováné příspěvky s některými uživateli.
Řekl bych, že to bylo velmi zbytečné, neřikám, že tímto si na sypu popel na hlavu celou svou vinou, ale prostě rád bych tak říkajíc začal znova, a nebyl s ostatními na ostří nože.

Vím, že mé zkušenosti jsou malé, ale snad se budou časem zlepšovat a zdokonalovat.
Doufám, že si to daní přečtou, a naladí se na stejnou vlnu tím, že bude vše ok.
Myslím, že v realitě, by jsme s většinou společně vycházeli.

Děkuji Vám.
pepin

Re: Omluva

#2 Příspěvek od pepin »

Tomane v pohodě.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Milan Nes »

jojo napohodu ... když si z toho něco fakt vemeš k srdci bude to super a nakonec budeme všichni spokojený ...

jinak v pohodě, oceňuju velmi tento krok
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Toman
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Toman »

Budu se snažit si pokaždý něco vzít, ono každej má v něčem pravdu, jako to, že mě moc lepení, stavba a opravy nebere, jsem přiznal, že mi to nejde a bojím se toho je taky pravda, ale bez toho to nepůjde, a to vím taky ...takže tak :)

Jinak jsem rád, že to je takhle... jelikož je opravdu zbytečné se hádat, řekl bych! ;)
Vladan
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Vladan »

Tomane, do diskuze jsem nepřispíval, ale sledoval jsem ji. U mně máš palec nahoru! :!:
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
mikymik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od mikymik »

Na RCmanii je komunita lidí se společným koníčkem, kteří mají v drtivé většině všech pět pohromadě a stojí za to sem chodit. Způsob řešení žabomyších konfliktů je téměř vždy na "mezilidsky" velmi vysoké úrovni. Díky.
ok-glider

#7 Příspěvek od ok-glider »

to Toman
Není spíš problém v tom,že nemáš nic dotaženýho dokonce?Možná tě to štve víc než si uvědomuješ.
Chceš lítat,stavění tě nebere.
Dělej co tě baví a dostaví se i spokojenost a taky chuť se podělit o svý úspěchy a najdou se i lidi,který to bude zajímat.
Letu zdar :D
Standa Stuchlý

#8 Příspěvek od Standa Stuchlý »

OK, jedem dál :wink:
stanco1

#9 Příspěvek od stanco1 »

Obrázek

Je to asi tak ako piše Okglider- si frustrovaný z toho že nemáš nič dotiahuté.
Vytrvaj pri projektoch, daj na rady (znamená skutočne sa nimi riaď) a uvidíš že to pojde.

Sám niekedy začne projekty pri ktorých si postupm času začne buchať hlavu o stenu (obrazne :-) )
ale snažím sa vytrvať a dotiahnúť veci dokonca, inak stále len blúdiš ako v začarovanom kruhu od niečoho k nečomu a nič nemáš nedostavý sa žiadny postup, žiadny pocit uspokojenia/zadosťučinenia a nadchádza stav frustrácie a apatie.
Netýka sa to len modelárčiny tak funguje celý život...
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“