Kozlovice - modelářská plocha

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
tks
Kontaktovat uživatele:

Kozlovice - modelářská plocha

#1 Příspěvek od tks »

Ahoj, rád bych se obrátil na obyvatele okolí obce Kozlovice, okres Frýdek-Místek.
Jde o to, že zde byl modelářský klub, který si udržoval modelářskou plochu kousek za obcí. Já jsem tam začal lítat v době, kdy už klub prakticky neexistoval a tento rok je situace taková, že se o sekání starám již jen já a mám pocit, že tam ani nikdo jiný nelítá (ty blbečky, kteří to tam občas pojezdí autem, nepočítám).

Takže proč píšu?
Pokud by tu byl někdo, kdo by si rád zalítal na docela slušné ploše, tak má možnost.
Pokud by byl navíc ochotný i občas posekat, tak by to bylo naprosto dokonalé (ale není to nutnost).

Aktuálně má ta plocha zhruba 45x9m a zrovna včera jsem ji opět posekal. Chtělo by to zválcovat, ale na to absolutně nemám možnosti.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Jindra_S
Kontaktovat uživatele:

Re: Kozlovice - modelářská plocha

#2 Příspěvek od Jindra_S »

Bohužel, tolik lidí se dneska (RC) letadýlkům nevěnuje, popřípadě lítají menšími modely a to mohou i na neupravné ploše.
Nicméně Kozlovice nejsou tak daleko od letiště RC modelklubu Frýdek Místek (http://www.rcfm.cz/), kde je plocha udržovaná a modeláři tam bývají - třeba by Ti stálo za to tam občas dojet (místo 30 minut sečení 20 minut v autě)
-
LittleFalco

#3 Příspěvek od LittleFalco »

Prestehuj to bliz ku Praze a uvidis ten cvrkot. U Prahy je opacny problem, jeste, ze uz jsem slapnul na zmizik.. 8)
Zpátky doma, v kopcích :-)
fiser.modely
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od fiser.modely »

Jo jo taky sem tam asi 2 krát byl když to tam ještě trochu fungovalo.Dnes už na lítáni moc času nemám a když jo tak si jdu zalítat za barák. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Kluby“