Manta DLG (ukradli mi thread :D )

RC házedla - kategorie, která má hodně blízko k "opravdovému" sportu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
woro
Kontaktovat uživatele:

Manta DLG (ukradli mi thread :D )

#1 Příspěvek od woro »

původně jsem se ptal na toto:

Co používáte když si chcete postavit kompozitové DLG doma? Myslím hlavně jaký roving na výztuhy, jakou pěnu a jakou gramáž skla. Kdyby si tohle četl i nějaký F3xkař co si to staví sám tak bych uvítal i info co by použil na F3x kdyby nepoužil na potah kevlar ani uhlík.

ale jak se to rozjelo jiným směrem tak to měním na thread o Mantě, protože to thread o Mantě je ož od třetí (možná už od první) odpovědi:
Naposledy upravil(a) woro dne úte 24.07.2007 12:52, celkem upraveno 2 x.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
warhawk
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od warhawk »

Koukni sem. MOžná tě přejde chu%t na lamino ...
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=688041
woro
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od woro »

She looks plum slippery sir! ale mě to zajímá spíš z toho pohledu že bych si chtěl postavit větroň, asi dvoumetrovku, která by měla stavbu DLG a chování F3B, to všechno od jednoho a půl do tří metrů. Jinak tohle je samozřejmě krása a možná že mě brzo někdo uvidí jak tuhle věc vrhám do vzduchu za městem... :)
Azy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Azy »

no hustěěěěě tak do toho jdu dneska tisknu plán v práci a začínám stavět ... akorát nevim z čeho udělám trup
MK Katoda Sokolov :-)
Azy
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Azy »

no problém stáhl jsem ten plán ale on nejde vaytisknout poraďte někdo jak na to ....dík
woro
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od woro »

:lol: :lol: :lol: dovol abych se ti vysmal... geode tam vyslovne pise ze tohle je preview verze-jestli chces tisknutelnou tak mu musis poslat PM a on ti to posle mailem... ale to tam bylo hned pod tim plankem :lol: :lol: :lol: a trup jinak nez z uhlikovy trubky neudelas, jestli myslis hlavici tak uprav hlavici terminatora: http://www.charlesriverrc.org/articles/ ... rmfuse.gif nebo apogee: http://www.charlesriverrc.org/articles/ ... e_wood.pdf
navic mne s plankem poslal i nakres trupu na verzi Hyperbolic Manta-dvoukanal s hyperbolickym vzepetim-ale co ja vim tak k tomu planky bohuzel nenabizi
Azy
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Azy »

no jo to se to někomu charuje když umí anglicky... absolutně neumím anglicky PM mu klidně pošlu ..ale 1. co to je
2. jak mu ti mám napsat když neumím aglicky nebo nemáte někdo ten plánek doma
woro
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od woro »

prrrrrroboha... 8O hele tohle by chtelo novej thread, ptz jediny k cemu sme se tady dostali je ze me asi prejde chut na laminat az uvidim Mantu. jenze ja uz sem mantu videl. doufal sem ze se to moc nerozjede timhle smerem a rozjelo. posli mi soukromou zpravu s tvym mailem a ja ti to poslu at to splachneme. i kdyz tohle stejne asi predelam na thread o Mante a zalozim si dalsi. :(
EDIT: vy ostatní si mu ale radši napište protože tohle není zrovna košer. Geode je celkem fajn člověk, určitě vyhoví a pošle.
Kubik777

#9 Příspěvek od Kubik777 »

Kdyz uz je to tu predelane na mantu, tak bych mel take prosbu. Nemate nekdo ten planek? Nechce se mi zbytecne registrovat na dalsi forum atd. Kdyby mi ho mohl nekdo poslat na mail jakub.simik@gmail.com , tak mu budu vdecen
Polynom
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Polynom »

woro píše:She looks plum slippery sir! ale mě to zajímá spíš z toho pohledu že bych si chtěl postavit větroň, asi dvoumetrovku, která by měla stavbu DLG a chování F3B,

a jak bys řešil trup?
barnstormer

#11 Příspěvek od barnstormer »

warhawk píše:Koukni sem. MOžná tě přejde chu%t na lamino ...

Nemáte prosím někdo Mantu v křivkách, chtěl bych si nechat vyfrézovat díly na křídlo. Díky.
woro
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od woro »

barnstormer píše:
warhawk píše:Koukni sem. MOžná tě přejde chu%t na lamino ...

Nemáte prosím někdo Mantu v křivkách, chtěl bych si nechat vyfrézovat díly na křídlo. Díky.
Napiš si autorovi :wink: Nebo zkus to PDFko importovat do Corelu nebo něčeho podobného jako čáry.
ST
Kontaktovat uživatele:

MANTA ?

#13 Příspěvek od ST »

OK asi mi hráblo a v kutlochu se rodí křídlo na Mantu od Geodeho. Jelikož jsem měl už připravené všechny šablony na žebra, tak to jde celkem rychle. No už jsem se zase zajel ve stavbě. Ikar bude muset asi motat pro Mantu trubku... HI . Prostě totální absťák z balsových pilin. Po MiMi asi druhý balsák F3k doma.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
ikar
Kontaktovat uživatele:

Re: MANTA ?

#14 Příspěvek od ikar »

ST píše:.... Ikar bude muset asi otat pro Mantu trubku... HI . Prostě totální absťák z balsových pilin. Po MiMi asi druhý balsák F3k doma.

Vzhledem k tomu jak rychle stavíš, vypínám comp a jdu motat. :lol:
ST
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od ST »

Ikare, budeš mi muset přidat k Fénixovi jestě jednu trubku na Mantu. HI . Hele peru se s tím jak to jde. Je to asi cesta zpět, ale já si to prostě zkusím. Ty křivky Manty mě braly už když jsem ji poprvé viděl, prostě srdcovka, která musí být.
Zatím jsem v téhle fázi a dumám jak udělat nekroutící se a pevné a lehké křidélko :

Obrázek
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Odpovědět

Zpět na „F3K/HLG/DLG“