Zkušenosti s rámem Hobbyking X666 Glass Fiber Quadcopter
Zkušenosti s rámem Hobbyking X666 Glass Fiber Quadcopter
Má někdo z místních zkušenosti s tímto rámem (https://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=47673)? Nevypadá úplně nejhůř.
Q500 Multiwii 2.3 tištěný rám, Q666 Multiwii 2.2, Q750 Naza flash V2
TGY 9X, OSD, FPV
TGY 9X, OSD, FPV
Re: Zkušenosti s rámem Hobbyking X666 Glass Fiber Quadcopter
Rám dneska dorazil. Díly na první pohled nevypadají nejhůř, i když etalon pevnosti to samozřejmě nebude. Trubky jsou hliníkové, leštěné, stěna ale jenom 0,7 mm, díry evidentně lisované, s otřepem. Co se karbonových dílů týká, tam je to jiné kafe, hrany jako břit
Spojovací materiál je echt čína, ale celkově si myslím, že za těch pár šušňů je to dobrý základ na pokusničení nebo pro kohokoliv, kdo nechce laborovat s výrobou ani kupovat hotový stroj.
Vypadá to nějak takhle (nejde o finál, jen jsem si narychlo sesadil podskupiny)
[album]4276[/album]
[album]4275[/album]
Vypadá to nějak takhle (nejde o finál, jen jsem si narychlo sesadil podskupiny)
[album]4276[/album]
[album]4275[/album]
TGY 9X, OSD, FPV
TGY 9X, OSD, FPV
-
mirdapilotov
No a jakej máš tedy pocit. Plánuju něco postavit, ale co se týče copter jsem úplnej ale úplnej začáteční. Nechce se mi do toho vrážet mega chechtáky, nevim jestli mě to bude bavit a jestli mi to půjde. Tak sháním jakoukoliv radu. Díky Míra
Ještě jsem to nedostal do vzduchu (je to takový zkusmý projekt, na lítání mám dvě další na vlastních rámech), takže zatím jen dojmy z dílny. Ramena jsou ořezaná materiálově na dřeń, dají se zdeformovat i přílišným staženým šroubů desek. Karbonové díly jsou zpracované slušně, tam pevnostní problémy nečekám. Luxusní jsou podvozkové nohy, jednoduše vymyšlené a nepřekáží při práci s motory.
Myslím, že pár gramů obětuju a do konců trubek udělám vložky kvůli deformacím.
Myslím, že pár gramů obětuju a do konců trubek udělám vložky kvůli deformacím.
TGY 9X, OSD, FPV
TGY 9X, OSD, FPV