Kombat

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
TERENC

Kombat

#1 Příspěvek od TERENC »

Nevím, jaký kombat si mám koupit, aby létal v mírném, ale i silnějším větru (2-10m/s) :? :?
NABU

#2 Příspěvek od NABU »

No, na to ti neodpovim, ale muzu jen rict, ze mam Tornado 11 a jsem nadmiru spokojen :)
Epoxy

#3 Příspěvek od Epoxy »

jojo
taky mam Tornado 11
a zadnej problem
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od maroslong »

Podla mna su vsetky v sucastnosti vyrabane kombatove samokridla dost podobne. Na sutazne lietanie sa mi aj tak najlepsi javi Tomahawk S. Aby to lietalo v slabom vetre musi to mat co najmensiu hmotnost, co je potom trochu nevyhoda v silnom vetre a naopak. Odporucana hmotnost (z navodu) je asi rozumny kompromis. A inac tato otazka by patrila do fora "Kombat" nie?
admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od admin »

Maros má pravdu, toto patří do fóra Kombat! :evil:
TERENC

#6 Příspěvek od TERENC »

Omlouvám se, že jsem to napsal do pomalu a v hale, ale ňák sem nad tím vůbec nepřemíšlel kam to píšu. Pak bych se chtěl zeptat jak je to s pevností tornáda 11. Zajímalo by mě jestli je tornádo vhodný i pro začátečníka a v jakým větru se sním dá lítak (kolik si nechá líbyt)??????? :D :D :D
NABU

#7 Příspěvek od NABU »

Tornado 11 je fakt hrozne hodny a stabilni ero, kdyz je dobre serizeny tak to je uplny balzam na dusi s tim letat. Libit si necha hodne, ostatne jako kterykoliv jine letadlo pro kombat. Ostatni letadla posoudit nemohu, pac jsem je nezkousel.
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“