Chci si postavit pár blbůstek za barák a nechci si objednávat z internetového obchodu , všude posílají min. 10 ks 1250x800mm desky + pošta a to bych nezdělal ani omylem a pak ta cena
Popřípadě dotaz kde ho kupujete...
Dík Radim
racek74 píše:... snad se to tu kolem toho do soboty ještě rozepíše abych dospěl k nějakému kroku
Marena píše:... Není tedy možné ho ohnout na profil křídla jako depron. Max. rovné konstrukce z něj...
kope píše:Nemáš pravdu. Pár letadel jsem z tohohle materiálu postavil. Ze 4 a 6 mm trupy, ocasní plochy, křídla s profilem prohnuté desky, z 2 a 3 mm "potah" konstrukčního křídla Viz třeba.....
Bucker131 píše:Spolehlivě se dá koupit balík Thermoplanu v Hornbachu - je to normální bílá deska extruďáku jako Depron, hladký z obou stran, bílý. 3 a 6mm v balíkách. Je to v sekci s tapetama - všude okolo se válej polotovary ze stejnéo bílého EPS jako rohové lišty apod.
Momentálně hledám něco podobného, ale potažené papírem - v americe Dollar Tree Foam. Vim že se to používá ve fotoateliérech, ale nevim kde koupit v ČR...
odkudkam píše:ahoj
Thermoplan jsem kupoval v Plzni v Hornbachu.tedy jiz pred rokem.ale meli 3 mm i 6 mm. starlon s obi jsem pouzival pred tim.ale prisel mi o dost krechci.