Nohy pro koptéru SK 450
Nohy pro koptéru SK 450
Vyzkoušel jsem "nohy" vyrobené z ohnutých vzduchových hadic zakončených v hliníkových úchytech pod motorky. Možná, že to nevypadá elegantně ale je to skutečně odolné. V místnosti se 23°C jsem koptéru šikmo hodil na podlahu z 80cm výšky, dopadla na všechny čtyři bez újmy. Teď, když je venku chladno, jsou hadice tužší. Váha koptéry s baterkou je 1,14kg a stoupavost je velmi dobrá.
Re: Nohy pro koptéru SK 450
Kolik váží ty nohy?
Koptéra většinou nepadá z výšky 80 cm a navíc nepadá na všechny čtyři takže si myslím, že něco takového moc smysl nemá a za nárůst hmotnosti to nestojí.
D.
Koptéra většinou nepadá z výšky 80 cm a navíc nepadá na všechny čtyři takže si myslím, že něco takového moc smysl nemá a za nárůst hmotnosti to nestojí.
D.
Toro900,SuperZoom,Siesta,Trempík,Fantasy TopmodelCZ,Multiwii QC
Optic 6 Sport 2,4GHz FrSky modul
Optic 6 Sport 2,4GHz FrSky modul
Re: Nohy pro koptéru SK 450
Datel píše:Kolik váží ty nohy?
D.
---
Mě ta koptéra při přistání dosedá na všechny 4, někdy šikmo a někdy i tvrději. Celkovou váhu jsem uvedl, nohy jsem zvlášť nevážil. Při této váze je stoupavost velmi dobrá s vrtulemi 1045 i menšími. Viz video: http://youtu.be/sxnU-A4qPvE