Optic6-volitelné mixy?
- klasik
- Kontaktovat uživatele:
Optic6-volitelné mixy?
Začal jsem uvažovat o novém rádiu.Můj min. 10-letý Laser4 už dosluhuje.
Protože létám s většími elektrovětroni uvažuji o opticu 6.
Za podstatnou považuji funkci potlačení výškovky v závislosti na otáčkách el. motoru - to jsem nastudoval v návodu, že by mělo jít pomocí volitelného mixu.
Co, ale nevím je zda je možno použít měření času běhu motoru tzn. zda Optic měří čas v závislosti na poloze plynové páky.
Dík za odpověď.
Za podstatnou považuji funkci potlačení výškovky v závislosti na otáčkách el. motoru - to jsem nastudoval v návodu, že by mělo jít pomocí volitelného mixu.
Co, ale nevím je zda je možno použít měření času běhu motoru tzn. zda Optic měří čas v závislosti na poloze plynové páky.
Dík za odpověď.
jednou to poletí
Re: Optic6-volitelné mixy?
klasik píše:Začal jsem uvažovat o novém rádiu.Můj min. 10-letý Laser4 už dosluhuje.
Dík za odpověď.
Ano ano, tuto funkci rádio umí... Toto rádio používám asi půl roku a zatím si nestěžuji...
Adam 400 epp - sm CF2822
Yak-54 - halolet, sm microtex HCS 60/2-rozstřelen, čeká na stavbu nového Yaka nebo jiného éra...
F3K Vertex - od Leoše Svobody
PicooZ - ten se snad ani počítat nedá
Yak-54 - halolet, sm microtex HCS 60/2-rozstřelen, čeká na stavbu nového Yaka nebo jiného éra...
volné mixy
umí stopovat, můžeš si nastavit dobu po jaké chceš upozornit na vypršení limitu (odpočítávání), ty stopky jsou tam dvoje, jedny na motorový let, druhé aktivuješ ručně, pokud chceš
...jo a třetí které udávají celkovou dobu provozu vysílačky od posledního nulování, ale to nulování je tam tak nešťastně, že já je omylem nuloval hodně často, jinak Optic 6 za ty peníze je slušný
Diver (Sniper, Ricco, T-rex 600ESP, Rotorshape, Y-ufo, MaxirSE, 2Cool, EasyGlider, Toro 900, LongShot)
Re: Optic6-volitelné mixy?
Optic ma rucne spoustene stopky a druhe nezavisle stopky povesene na kniplu plynu (stopky je mozno taky nastavit jako minutku, aby odecitaly cas), po nastavene dobe stanice nekolikrat zapipa, cas bezi dal.
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
Bingi píše:jj vypnutim motoru se automaticky vynuluji a tak mi to vyhovuje.
Při vypnutí vysílačky se vynulují... nikoliv po vypnutí motoru
Adam 400 epp - sm CF2822
Kamil píše:Optic 6 Sport, ktorý začali predávať v poslednej dobe (myslím), je trocha zjednodušený: má iba jedny stopky, jeden voliteľný mix, ...
... a spoustu dalsich omezeni a ocesani :-/ ... sport verzi bych se radeji obloukem vyhnul - zatimco plnokrevnej optic se mi jevi jako dobra volba v pomeru cena/vykon (kdyz teda pominu, ze proti treba futabe neukaze graficky polohu dig. trimu a musis si je postupne prepinat), jinak spokojenost :-)
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele: