Varnsdorf 2015 POHÁR TOLŠTEJNSKÉHO PANSTVÍ
Varnsdorf 2015 POHÁR TOLŠTEJNSKÉHO PANSTVÍ
Letošní pohár létáme v Rybništi, je to obec vedle Varnsdorfu. Máme k dispozici celej areál, součástí je WC a tušim že i nějaká sprcha. Ubytování ve stanech, kdo nemá a dá včas vědět bude mu stan zapůjčen.
Létat můžete už od pátku caa 16:00 (trénovačka). Samotný závod viz. propozice. V sobotu večer máme živou hudbu (kapela Ruksak) tak kdo má vhodný nástroj tak sebou. V areálu je i hospoda, je domluveno že tam vydržej jak bude potřeba. Kdo se chce na něco zeptat tak sem stím. Vláďa
Létat můžete už od pátku caa 16:00 (trénovačka). Samotný závod viz. propozice. V sobotu večer máme živou hudbu (kapela Ruksak) tak kdo má vhodný nástroj tak sebou. V areálu je i hospoda, je domluveno že tam vydržej jak bude potřeba. Kdo se chce na něco zeptat tak sem stím. Vláďa
- Přílohy
-
- Propozice_Rybniste_2015_final.doc
- (601 KiB) Staženo 192 x
Re: Varnsdorf 2015 POHÁR TOLŠTEJNSKÉHO PANSTVÍ
Hmmm, manželka se mnou nechce a milenky se veřejně neukazují (pak to nejsou milenky, ale přítelkyně). Asi pojedu jen v pánské sestavě.
Dloubnu si - "druhá kategorie +100,-" . Když mám první kategorii UŠ, tak létám za 350,-, když mám první kategorii SUM, lítám za 400,-. Budu si moct vybrat? Samozřejmě zaplatím to, co se na place dozvím.
Nač vláčet hudební verk, když je kapela na place? Ty budou hrát líp než duo já+alkohol.
Dloubnu si - "druhá kategorie +100,-" . Když mám první kategorii UŠ, tak létám za 350,-, když mám první kategorii SUM, lítám za 400,-. Budu si moct vybrat? Samozřejmě zaplatím to, co se na place dozvím.
Nač vláčet hudební verk, když je kapela na place? Ty budou hrát líp než duo já+alkohol.
Jardah
Ty si rýpal
Záleží na tom co si přihlásíš jako první
Nebo jon to náš pokladník nějak vypočítá
Vem si radši víc peněz, hospoda je tak 3 kroky a víš co dovedem když se utrhnem ze řetězu
Jen ty housle,klavír,basu,buben a harfu přibal ono nám to k ránu půjde líp jak těm profikům
Vem si radši víc peněz, hospoda je tak 3 kroky a víš co dovedem když se utrhnem ze řetězu
Jen ty housle,klavír,basu,buben a harfu přibal ono nám to k ránu půjde líp jak těm profikům
NIH píše:ono nám to k ránu půjde líp jak těm profikům
Že vydržíme dýl, o tom nepochybuji.
p.s. zapoměl jsi na kostelní varhany.
Jardah
Kostelní varhany jsou zařízený ty bere Attila 
No zrovna kostolne nemam...ale nieco by sa naslo... hladam 4 dobrovolnikov co donesu pianino Petrof z Kosic do Varnsdorfu

a aby ste si nemysleli ze nie sme muzikalna rodina - spievs Stefan a okrem toho aj brnka do kytary 
https://www.facebook.com/attila.csontos ... nref=story
https://www.facebook.com/attila.csontos ... nref=story
jj, věci znalí vědí - loňský GBC a další akce.
Do Vdf pojedu už jenom pro to, abych viděl ty 4 dobrovolníky s Petrofem.

Do Vdf pojedu už jenom pro to, abych viděl ty 4 dobrovolníky s Petrofem.
Jardah
Ještě, že já milenky neřeším
A běda, jak mě někdo zase bude nalejvat. Reálně by hrozilo, že budu zpívat. Když už s sebou povezu i SUMku, tak ať si jí hned nerozmlátím.
my taky nelétáme jen let závody, u nás pokud ti je 18 a více automaticky si zapsán do
tzv. trojboje o pohár Tolštejnského panství, kde se za celkový dojem udělují body i večer
a kdo se ráno nestydí za to co dělal večer, nemá šanci na slušné umístění.
trojboje jsou ušetřeny pouze děti, těhotné ženy a pokud máš od lékaře potvrzení že si právě nastoupil
na protialkoholní léčení a jsi zrovna na vycházce.
tzv. trojboje o pohár Tolštejnského panství, kde se za celkový dojem udělují body i večer
a kdo se ráno nestydí za to co dělal večer, nemá šanci na slušné umístění.
trojboje jsou ušetřeny pouze děti, těhotné ženy a pokud máš od lékaře potvrzení že si právě nastoupil
na protialkoholní léčení a jsi zrovna na vycházce.
Prosím všechny co se k nám chystáte dejte echo i třeba nezávazně, dělám seznam na porce jídel ať
mám trochu přehled. Dík kontakt: nih@seznam.cz
O některých už vím ti nemusí seznam závodníku zveřejním na našich stánkách a budu průběžně aktualizovat, asi v tuto sobotu. Vladimír Svoboda LMK Varnsdorf
mám trochu přehled. Dík kontakt: nih@seznam.cz
O některých už vím ti nemusí seznam závodníku zveřejním na našich stánkách a budu průběžně aktualizovat, asi v tuto sobotu. Vladimír Svoboda LMK Varnsdorf
este jedna vec k tejto sutazi - keby niekto mal zaujem o KR timer od Keitha Renecla, tak zhodou okolnosti mam jednu celu sadu (v2 - horizontal pins, spinac, programator) k dispozicii a mozem ju doniest do VDF
Samozřejmě si dělám legraci.
Jinak kdo můžete ostatním něco nabídnout tak to samozřejmě vemte sebou.
Na burze se nesmí obchodovat- odložené manželky
tchyně
přerostlej pes (platí pro Hoblíka)
a jiné život ohrožující součásti nebo celky
tchyně
přerostlej pes (platí pro Hoblíka)
a jiné život ohrožující součásti nebo celky
NIH píše::D doplňuji propoziceSoučástí závodů bude i malá burza
typu, vyměním časovač za sklenici medu
![]()
Samozřejmě si dělám legraci.
Jinak kdo můžete ostatním něco nabídnout tak to samozřejmě vemte sebou.
s tym medom to nie je marne.... za takych 10 kompotovych flias normalneho medu by som to mozno aj pustil