Jak upevnit akupack

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
severan
Kontaktovat uživatele:

Jak upevnit akupack

#1 Příspěvek od severan »

Ahoj.

Mám na Vás prosbu. Jak upevnit akupack v modelu, aby se nepohyboval samovolně a při tom byla možnost pohybu při nastavovaní těžiště. Existuje na to nějaká finta. Díky za všechny rady, případné fotky či náčrtky nebo odkazy.

Severan
Naposledy upravil(a) severan dne čtv 23.08.2007 15:31, celkem upraveno 1 x.
pilottt

#2 Příspěvek od pilottt »

Minitornado-elektro na predajTomahawk-svah, nepoužívaný na predajFW 190-elektro LM model
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Fint je mnoho. Pro pohonny akupack je nejbeznejsi prilepit do modelu pruh sucheho zipu a a na akupack druhou polovinu. Prodavaji se samolepici suche zipy.

Jeste to chce ale pojistit napriklad pruhem suchecho zipu kolem baterky.

Nebo ja ted pouzivam oko z gumy. To drzi baterku velmi dobre - oproti oku ze sucheho zipu vic prilne k baterce a ta se v modelu nevakla.

Pokud mas ale na mysli pouze prijimacovy akupack, tak ten muzes i proste zabalit do molitanu a nejak ho v modelu zafixovat napevno. Dobiji se pres dobijeci konektor a pri provozu se neprehhriva, takze obaleni molitanem nevadi.
severan
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od severan »

Mám na mysli pohonný akupack. To lepidlo nepovolí na suchém zipu, když se baterka zahřívá?

Severan
dusi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od dusi »

Vzduchoplavec píše:Fint je mnoho. Pro pohonny akupack je nejbeznejsi prilepit do modelu pruh sucheho zipu a a na akupack druhou polovinu. Prodavaji se samolepici suche zipy.

Nebo ja ted pouzivam oko z gumy. To drzi baterku velmi dobre - oproti oku ze sucheho zipu vic prilne k baterce a ta se v modelu nevakla.

Ideální je kombinace, suchý zip v modelu, protikus na akupacku a kolem toho pojistit gumovým okem. Takhle máme dokonce aku podvěšené na cvičném Junioru. Sedmičlánek GP 1100 a NoProblém 8)

Lepíme to purexem nebo kontaktně chemoprénem a ještě se netalo, že by to slezlo.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
KarelH

#6 Příspěvek od KarelH »

Ja jsem pokusnicil v tom odkazu nahore a musim rict ze nakonec absolutne nejlepsi me prislo prilepit suchy zip purexem a jeste mam baterie chyceny gumou
severan
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od severan »

Mám problém s místem, tak abych mohl z baterkou volně manipulovat. Je to obdoba modelů z formoplastu, takže přístup mizerný.

Severan
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Taky lepim baterku na suchý zip. V letadle ji dávám do čumáku nadoraz k přepážce. Je to v F-15, zkoušel jsem s tím látat přemet na zádech a baterka drží. Já ji na suchý zip přimáčknu a ještě s ní lehce zahejbu a ono se to oněco líp "přilepí"....
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“