Potřeboval bych poradit ohledně stabilizace. Chtěl bych ji osadit do motoráku (1,7 m, 30cc benzin).
1) jaký vybrat..
zatím to vypadá na Eagle Tree Guardian, nebo Feiyu FY-40A, nebo FY-30A případně něco jiného ? PowerBox iGyro do tohoto modelu s ohledem na cenu neřeším – to nechám až na něco většího…
2) u většiny doporučují zapojení větších serv jen signálem a napájení samostatně. Bude na něj 5 serv digital 7,2kg / na 6V. Mám je tedy napájet samostatně, nebo je můžu připojit na gyro ?
díky za pomoc
Stabilizátor pro letadlo 30cc
Re: Stabilizátor pro letadlo 30cc
Po dobrych zkusenostech na koptere mam na eru cc3d a jsem spokojen. Napajeni bych resil samostatne.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
A co cortex. Chci jej zkusit ve zhaviku. Jen ta cena.
Co mas za vysilacku? Graupner prijimac se stabilizaci taky v pohode.
Cortex bych určitě bral, ale za tu cenu do tohoto letadla ne - tady bych chtěl něco levnějšího... jinak je super!
Vysílač mám zatím Futabu, časem asi Jeti.
Vysílač mám zatím Futabu, časem asi Jeti.
eiyu FY-40A jsem pro spalovák zavrhl. Měl jsem ho nainstlované ve dvojplochu 6,5Kg (pěnovka zespodu i ze zvrchu, bylo jak v bavlnce) jeden, dva lety v poho a pak při vyšších otáčkách sebou začalo ero na obloze škubat jak svině. Na volnoběh vše v pohodě. Na zemi jsem pak zjistil, že při plném plynu občas křidéko škubne, obšas vystřelí směrovka, prostě průšvih. I při vyplém režimu přes přepínač stejné problémy. Teprve uplné odpojení ze systému pomohlo...takže toť moje zkušenost s FY-40A ve spalováku. Rádio mám Eclipsu7 + Twin 2.4 a zapalko od MVVS ICU-L elektronické, mikroprocesorové pro 2S. Motor MVVS 30 IFS/RC
Momentálně létám s Guardianem a vše se zdá v pohodě
Momentálně létám s Guardianem a vše se zdá v pohodě
S tím GR-24 3G+3A+3M+V, nebo GR-18 3G+3A+3M+V, má tady někdo zkušenosti v benziňáku?