a lítá:
[album]5312[/album]
Ramena z hliníkových profilů, spojené balsovým hranolem. Motory a regulátory klasická čína, baterka 3S 5A, vrtule 10", letová váha 1,5 kg. Motory jsou vždy na jedné straně v řadě - zajímalo mě, jestli to bude fungovat, když to nebude do něčeho kruh a funguje. Je tady sice velký vítr, ale Naza to ustabilizuje.
Domácí hexacopter
Re: Domácí hexacopter
3S bude dost zatížena na 1,5kg lepší bude 6S. 3A.
když už člověk letí tak má koukat aby letěl a když kouká aby letěl tak má letět s tím s čím umí
Jak dost zatížená, můžeš to vysvětlit, prosím?
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk
Myslím, že to vydrží tak 12-15 minut letu, což je slušný čas a ještě to pár stovek mA budu dobíjet - dle zkušeností s podobnou předchozí konfigurací. Nebo ta 6S bude výrazně lepší?
Horší je ale kvalita regulátorů - z 12 koupených se 4 nerozjeli vůbec a 2 se spálily. Motory mají každý jiný zvuk... sice to nějak neřeším, ale úmrtnost je velká, hlavně ty regulátory mě mrzí, i když je to čína...
Nemáte někdo nějaký typ na kvalitnější regulátory za nevýrazně vyšší cenu? A motory? Kolem max 1000 kv.
díky.
Horší je ale kvalita regulátorů - z 12 koupených se 4 nerozjeli vůbec a 2 se spálily. Motory mají každý jiný zvuk... sice to nějak neřeším, ale úmrtnost je velká, hlavně ty regulátory mě mrzí, i když je to čína...
Nemáte někdo nějaký typ na kvalitnější regulátory za nevýrazně vyšší cenu? A motory? Kolem max 1000 kv.
díky.
- MarthiR
Nemám tušení kolik tě stály ty regulátory ale já mám dobré zkušenosti z Maytechama a Flycolorama ale né na tyhle hexa ale v letadlech
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Sunnysky 2212 980kv z banggood a afro 20A z hk 9/9 funkční a naprosto bez problému po více jak roku používání.
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk
Jo tu poslední konfiguraci bych zvolil taky.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.