rcmk-tuning.de "speed shop" - má někdo zkušenosti?

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pavel123

rcmk-tuning.de "speed shop" - má někdo zkušenosti?

#1 Příspěvek od pavel123 »

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo nějakou zkušenost s německou firmou rcmk-tuning.de? Na stránkách mají také název Speed Shop.

Rád bych si pořídil motor Zenoah G290RC (ne do auta, ale do vrtulníku) a narazil jsem právě na rcmk-tuning a překvapila mě cena motoru 219,-EUR. Až mě z toho napadlo, jestli to nejsou nějaké repasy nebo něco takového..

Díky za každý názor
P.
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit
milanero

Re: rcmk-tuning.de "speed shop" - má někdo zkušenosti?

#2 Příspěvek od milanero »

pavel123 píše:Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo nějakou zkušenost s německou firmou rcmk-tuning.de? Na stránkách mají také název Speed Shop.

Rád bych si pořídil motor Zenoah G290RC (ne do auta, ale do vrtulníku) a narazil jsem právě na rcmk-tuning a překvapila mě cena motoru 219,-EUR. Až mě z toho napadlo, jestli to nejsou nějaké repasy nebo něco takového..

Díky za každý názor
P.

Ahoj, ty co uvádíš nemám zkušenost, ale nakupuji zde: http://rc-car-online.de/shop/en/4-engines-amp-more.html
Nemám s nimi problém, dodání vždy do 48 hod od objednání. Cena motoru Zenoah je zcela normální za 149 - 159€ koupíš třeba Smartech. :wink:
pavel123

Re: rcmk-tuning.de "speed shop" - má někdo zkušenosti?

#3 Příspěvek od pavel123 »

milanero píše:
Ahoj, ty co uvádíš nemám zkušenost, ale nakupuji zde: http://rc-car-online.de/shop/en/4-engines-amp-more.html
Nemám s nimi problém, dodání vždy do 48 hod od objednání. Cena motoru Zenoah je zcela normální za 149 - 159€ koupíš třeba Smartech. :wink:

Ahoj,
díky za typ, na to jsem vůbec nenarazil. Cena za ten motor na speed shopu 219 EUR je cca o 35 EUR nižší, já vím, nestojí na tom svět, ale je to příjemné :-)

Můžu se zeptat - ty motory Smarttech, jaké jsou vporovnání se Zenoahy? Mám na mysli vibrace, životnost, výkon, váhu? Chvilku jsem hledal, ale žádná technická data jsem nenašel.
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit
Odpovědět

Zpět na „Auta“