Ahojte, potřeboval bych radu od zkušenějších. Mám regulátory RCTimer 30A OPTO připojené k motorům iPower IBM2814Q 750KV. Když udělám kalibraci, jeden po druhém, regulátory fungují naprosto bez problémů a celém rozsahu plynu. V okamžiku, kdy regulátory připojím přes řídící jednotku, začnou fungovat jen jako "přepínač" rychlosti - po odblokování motorů se začnou točit volnoběžnou rychlostí, při přidávání plynu se zhruba do jeho poloviny nic neděje, následuje skokové zvýšení rychlosti a následně už žádná další změna.
Při ubírání plynu to stejné v opačném pořadí.
Zkoušel jsem dvě řídící jednotky (Vector od EagleTree) a APM 2.5 - toto chování je nezávislé na zvolené jednotce. U obou bylo naprosto shodné.
Měl by někdo nějaký nápad...
Díky.
Skokový průběh regulátorů
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skokový průběh regulátorů
A co kalibrace skrze ridici jednotku, pokud to FC maji, nemam zkusenosti.
Taranis X9D+
Zkoušel jsem i přes řídící jednotku, poté i samostatně... Výsledek pokaždé stejný.
Jaký mód máš nastavený v APM? Dej si tam stabilize.
Nebo zkalibruj všechny regulátory najednou přes řídící jednotku https://www.youtube.com/watch?t=7&v=Hl-Q7RPOn18
Nebo zkalibruj všechny regulátory najednou přes řídící jednotku https://www.youtube.com/watch?t=7&v=Hl-Q7RPOn18
Momentálně mám připojenýho Vectora, ne APM. Ale jak jsem psal, kdž jsem to (jen pro jistotu) zkoušel s APM-kem, chování bylo stejný.
Přesně takto se mi choval stroj, když jsem omylem měl zapnutý barometr pro udržování stejné výšky, ale u jiné řídící jednotky.
Turnigy T9x, 6ch Belt CP, quad MW328P, hexacopter AIO V2, RC létající sáňky, Slowflyer, Big twin ero
ceprk píše:Momentálně mám připojenýho Vectora, ne APM. Ale jak jsem psal, kdž jsem to (jen pro jistotu) zkoušel s APM-kem, chování bylo stejný.
Pokud vím tak ve Vectoru se nedají kalibrovat motory,musí se to udělat mino jednotku,myslím základní kalibraci plynu.
Přesně tak, Vector to neumožňuje. Já jsem teď dělal kalibraci jen vysílačem, jeden po druhém.