Discus od CMPro

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Etien

Discus od CMPro

#1 Příspěvek od Etien »

Máte už někdo zkušenosti s větroněm Discus CS 2650mm od čínské firmy CMPro?
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Vigo »

Na nějakém foru myslím RCFOGLI ho někdo koupil a jeho kus měl úplně křivý ocas. Myslím že to nebude špatné, ale vzal bych si to do ruky před koupí. Asi to bude kus od kusu.
Etien

#3 Příspěvek od Etien »

Díky moc za rychlou odpověď. Na tom fóru vypadá zmíněný větroň dost brutálně, takže doufám, že se najde někdo, kdo ho má doma a je s ním spokojen. Už ho mám totiž objednaný a chtěl jsem se jen optat kdo v něm používá jaká serva atd. ....... to co jsem si přečet jsem teda fakt nečekal.
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Vigo »

No na zahraničních forech na to pěli chválu. Zkus Rcgroups a RCuniverse. Zřejmě záleží na kusu. Videa vypadala slibně.
MakoBear
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MakoBear »

mam ho objednaneho uz druhy mesic - u dovozce JR nejsou , udajne byly take k dostani v Ostrave u SCZ - takze nemyslim ze bude jednoduche ho koupit, jako by si to vsichni schranovali na modelhobby pro "vystavni" slevy
Čop
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Čop »

Já o něm taky uvažuju. Na RCgroups ho hodně chválí, ale psal jsem si s majitelem "křivého ocasu" a ten byl vytočenej jako žába v mixéru. Nicméně to éro se mi moc líbí...
Spíš lítač než stavěč...
Etien

#7 Příspěvek od Etien »

Dva měsíce to je moc, to se mi nějak nezdá. Ledaže někde rovnají ty kýlovky :D Jen co mi dojde balík, budu Vás informovat. Musím se ovšem přiznat, že mám už teď z toho trošičku obavy, ale Ti co to dovážejí si snad ostudu neudělají. Věřím jim a nechám se překvapit.
tks
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od tks »

Jejda, taky se mi moc líbí, zítra zajdu do SCZ jestli tam ještě jeden kousek nemaji :D Nemáte někdo nějaký odkaz nebo informace o předělávce na elektro? Svah nemám a vlek taky ne, takže ta vrtule do čumáku by asi byla nutnost ...
Etien

#9 Příspěvek od Etien »

Na elektro to určitě půjde, ale to musím prvně vidět jak to vypadá. Podle fotek, zdá se, v čumáku má místa habaděj a ta výškovka na dva železné šrouby, pro elektro jak stvořené :D . Podívat se po motoru, nějaký pořádný a podle něho pak upravit čumák. Kolega to chce taky na elektro tak uvidíme. Já zkusím zase ten aerovlek. Doufám ......
Etien

#11 Příspěvek od Etien »

MakoBear píše:http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=604218

Díky MakoBear :!:
tks
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od tks »

Tak už ho mám, koupil jsem v SCZ Ostrava, poslední volný kus. Prý už nejsou a nebudou... Na první pohled je to hezké, ale až to rozbalím a pořádně okouknu tak uvidíme - jestli to splní moje očekávání (jsem totiž stavěč, toto je moje první stavebnice a jsem zvyklý na určitou kvalitu, při vší skromnosti :) )
Etien

#13 Příspěvek od Etien »

Paráda, já pro ten svůj jdu dneska. Zajímá mě proč by je už neprodávali. No nic, dej vědět jak se daří s tím tvým Discusem.
tks
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od tks »

Prý bylo dovezeno jen 50ks a už jsou pryč. Do Ostravy údajně přivezli 3, tendle jediný byl nezamluvený. Ale předpokládám že je opět někdy dovezou.
Surgical

#15 Příspěvek od Surgical »

Tak mi taky dneska dorazil, první dojem - kvalita odpovídá ceně (naštěstí trup není zkroucený).
Příští týden se má vylepšit počasí, jsem docela zvědav, jak to poletí, přijde mi na klasický termický větroň při tomhle rozpětí a štíhlosti křídla malounko těžší, než by měl, tedy bude dost rychlý, rozhodně bych ho nedoporučil pro začátečníka (asi ho při prvním pokusu o přistání rozštípe).
Ale, nepředjímejme, uvidíme, jak pravil slepý, když šel do kina na němý film.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“