Discus od CMPro
Discus od CMPro
Máte už někdo zkušenosti s větroněm Discus CS 2650mm od čínské firmy CMPro?
Na elektro to určitě půjde, ale to musím prvně vidět jak to vypadá. Podle fotek, zdá se, v čumáku má místa habaděj a ta výškovka na dva železné šrouby, pro elektro jak stvořené
. Podívat se po motoru, nějaký pořádný a podle něho pak upravit čumák. Kolega to chce taky na elektro tak uvidíme. Já zkusím zase ten aerovlek. Doufám ......
Tak už ho mám, koupil jsem v SCZ Ostrava, poslední volný kus. Prý už nejsou a nebudou... Na první pohled je to hezké, ale až to rozbalím a pořádně okouknu tak uvidíme - jestli to splní moje očekávání (jsem totiž stavěč, toto je moje první stavebnice a jsem zvyklý na určitou kvalitu, při vší skromnosti
)
Tak mi taky dneska dorazil, první dojem - kvalita odpovídá ceně (naštěstí trup není zkroucený).
Příští týden se má vylepšit počasí, jsem docela zvědav, jak to poletí, přijde mi na klasický termický větroň při tomhle rozpětí a štíhlosti křídla malounko těžší, než by měl, tedy bude dost rychlý, rozhodně bych ho nedoporučil pro začátečníka (asi ho při prvním pokusu o přistání rozštípe).
Ale, nepředjímejme, uvidíme, jak pravil slepý, když šel do kina na němý film.
Příští týden se má vylepšit počasí, jsem docela zvědav, jak to poletí, přijde mi na klasický termický větroň při tomhle rozpětí a štíhlosti křídla malounko těžší, než by měl, tedy bude dost rychlý, rozhodně bych ho nedoporučil pro začátečníka (asi ho při prvním pokusu o přistání rozštípe).
Ale, nepředjímejme, uvidíme, jak pravil slepý, když šel do kina na němý film.