Zkušenosti s WANCELL lipol?

NiCd, NiMH, LiPol, LiIon, LiFe, Pb...
Odpovědět
Zpráva
Autor
Robertek
Kontaktovat uživatele:

Zkušenosti s WANCELL lipol?

#1 Příspěvek od Robertek »

Používá zde někdo WANCELL články, koukal sem že jsou za dobrý ceny ale nikde nic moc info o kvalitě. Vzhledem k tomu že výrobců lipol vlastně moc neni a spousta značek v podstatě nakupuje u stejného výrobce, tak je asi nejlepší znát zkušenosti uživatelů.

Jde mi především o 2100mAh.
wroum

#2 Příspěvek od wroum »

mam dvoje. za ty prachy super. vydrzely mi asi nejdyl ze vsech lipolek co sem kdy mel a furt zijou (clanky jsou stale stejne). pro ty 2100 jsou realny proudy do cca 22A. nabijim U10 a zajicovac :wink:

jejich koupi doporucuju, ale taky doporucuju ihned po koupi zkontrolovat kvalitu toho pajeni u vyvodu clanku - mi upad silovej vodic (spatne pripajeno) a jednou se mi prerusil kontakt na tom tistacku mezi clankama - takze otevrit, zkontrolovat, pripadne pajeni opravit.

zdar a nekdy na Hvezde :wink:
Naposledy upravil(a) wroum dne pon 10.09.2007 15:03, celkem upraveno 1 x.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Mam cervenou Wancell 2100 3 clanek. Mam ji rok a zatim stale funguje. Proudy samzorejme neda prilis velke. Beru z ni odhadem tak kolem 15A a v pohode.

Nijak promerenou ji nemam, takze zadna presna cisla nevim. Nechci po ni zazraky a zatim slouzi.
pepan65
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pepan65 »

Mám 3 ks WANCEL 3s1p 2100 mAh, 2 ks WANCEL 2s1p 1500 mAh naprosto v pohodě. Nabíjím 0,7-1C s balancérem. Vybíjím 75%maximálního proudu, lítám na čas. Za ty prachy - pohoda.
Robertek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Robertek »

Tak to je super, já to budu mít snad tak do 17A, žádná divočina. Sem na ně náhodou narazil a cenově se vyrovnaj E-techům který dost rádi bobtnaj...

Jinak já sem si ještě do nedávna všechny lipolky pájel takže si budu vědět rady:) Dneska už se ale hůř schánějí nespájené a ani to nemá cenu.
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Avenger »

I já mám 2Ah 2s1p v EGE a zatím v pohodě.
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
safi

#7 Příspěvek od safi »

Jsou docela fajn mám 3s 2100 a tahám až 25A zatím žijou .
Odpovědět

Zpět na „Akumulátory“