T REX 250 názory
-
pharao.s
- Kontaktovat uživatele:
T REX 250 názory
Ahoj nějake objektivní názory na tento vrtulník?Uvažuju o koupi tohoto vrtulníku,lítam s malým akrobacii a líbí se mi rychle a svižně.Proto se chci poradit na skušenost s tímto vrtulníkem hlavně na akrobacii....letové schopnosti,spolehlivost a tak....Dík
Re: T REX 250 názory
už jsi se ptal ve vlákně o tomhle vrtulníku, proč zakládáš další vlákno?
většina pilotů ze zkušenostma ti 250 tku stejně nedoporučí...
viewtopic.php?f=104&t=31315
většina pilotů ze zkušenostma ti 250 tku stejně nedoporučí...
viewtopic.php?f=104&t=31315
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
-
pharao.s
- Kontaktovat uživatele:
jen by mě zajímalo co je na tomto vrtulníku špatně teda...co jsou videa na youtube,tak se s nim da pěkně řádit teda...tak nevím kde je problém,ale rad si nechám poradit než bych koupil něco špatného...
- dagx
- Kontaktovat uživatele:
Špatnýho vyloženě nic a když chceš jdi do toho ale začínat s tímhle bude násobně těžší než se 450.K akrobacii s tímhle se musíš většinou propracovat.Co umíš s velkým vrtulníkem,zaletět s 250 bude problém a chce to mít nějaké zkušenosti,rychlé reakce a dobře naladěno.Rozhodně nevybírej model jen podle videa na youtube když nemáš info kdo s tím letí a jak to má osazené.Zajeď se za někým podívat a pokecat.Znám pár lidí co mají rexe250 nebo gaui a slušně zvládají větší heli ale s tímhle maximálně osmičkujou.Můj názor je že tohle nejsou zrovna zábavné vrtulníky.Jestli ti jde o akrobacii s malým strojem daleko vhodnější je RICCO ale zase musim dodat -ideálně až po zkušenostech se 450kou.Tady se totiž navíc řeší ještě další věci krom sestavení stavebnice a výměny polámaného dílu.
viewtopic.php?f=104&t=30828
viewtopic.php?f=104&t=30828
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
http://dagx.rajce.idnes.cz/
Ahoj, já jí mám. Lítám s ní denně. Když sní občas prásknu o zem většinou a to už musí bejt pecka měním hl. kolo a jednosměrný ložisko. Podle mého názoru je to srdeční záležitost, ano jsou lepší a levnějsí vydrží taky tak? T-rex je hezky udělanej a když ho slušně osadíš ....mám bezpádlo 3G jednotku (to je mazec, nerozmazluje) co za moc nestojí (prodávám jí tu) ale ta mě naučila se neflákat za knyplama! Let. čas 3S/800 13min!!!
A vždy když si vemu větší je to úleva a posun dopředu. Takže za mě jdi do ní chybu neuděláš. A když ti někdo bude říkat, že má slabej motor a pod. neber to tak vážně. Je živá až to bolí.
PS minititana mám taky a vždy sáhnu po 250 (zahrada)
PS minititana mám taky a vždy sáhnu po 250 (zahrada)
Naposledy upravil(a) jakun dne úte 05.01.2016 7:44, celkem upraveno 1 x.
Jo, živé to je, stejně tak to má velké plošné zatížení a určitě už bych si jí nekoupil,
Díly drahé jak 450, letové vlastnosti špatné, nenapadá mne žádné plus ?
(Létal jsem s 250 jednu sezonu)
Díly drahé jak 450, letové vlastnosti špatné, nenapadá mne žádné plus ?
(Létal jsem s 250 jednu sezonu)
Souhlas se vším. Jen tazatel chce podle mě 250ku. To plošné zatížení je opravdu tak, ale bezpádlo a 800mA baterka trošku ubere na hmotnosti a nezdá se mě to tak strašný. Lítám druhou sezónu. Díly jsou drahé ale co je na heli levné, že? 
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
Je to titerne, blbo sa to nastavuje, nic moc lieta a je to haklive na kazde skrtnutie. Stoji mi to na skrini, ako nema vycitka, uz nikdy viac
So 450kou sa to neda porovnat...
So 450kou sa to neda porovnat...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk