Cyclops Tornado 3.3V regler vymena

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
rumzaisz

Cyclops Tornado 3.3V regler vymena

#1 Příspěvek od rumzaisz »

Dobry den, podarilo sa mi asi odpalit Tornado. Som zapojil do video vstupu napatie a zabudol na ten jumper vedla. Cyclops potom uz nenabehol. Niekde som cital, ze to moze byt odpaleny linearny regler, tak som to rozobral.
A odmeral napatie na regloch
Obrázek tie dva boli ok ale tento nie Obrázek
Moze mi niekto poradit co su to za regle a kde sa daju kupit? Dakujem.
...
jakun

Re: Cyclops Tornado 3.3V regler vymena

#2 Příspěvek od jakun »

Ahoj, chápu to dobře že jsi nenaměřil 3,3v? Do vstupu regulátoru napětí leze? Jinak objednat třeba na ebay (měsíc) nebo GM, GES a taky není od věci něco kuchnout je fakt všude (staré digi servo, hračky, felefony, tiskárny, hledej u procesoru).

Ještě jak tak přemýšlím... Možná to nepomůže vyměnit jestli ti vlítlo 12v na ten 5v okruh nevím, nevím. Průbni to (vyletuj ho a zkus externě 3.3v, dej si proudové omezení tak 100mA, nebo na zkoušku to vem od vedlejšího 3.3v stab.). Hodně štěstí.
rumzaisz

#3 Příspěvek od rumzaisz »

Hej na vstupe bolo 5v ale von isiel len nieco 1v. Objednat by som uz objednal, len som nenasiel nic podobne. Asi tam nejako naopasujem podobny vacsi. Dik
...
rumzaisz

#4 Příspěvek od rumzaisz »

Poradili mi na nemeckom fore. Tento by mal pasovat: https://www.conrad.de/de/pmic-spannungs ... 61095.html
Uz som ho objednal.
Len s vymenou sa asi budem musiet pohrat, vie niekto ako najjednoduchsie ten stary regler dostanem z dosky dole. Pojde ten cin odsat po nahriati, alebo len zahriat a klistami dole?
...
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“