No modeláře z okolí jsem právě sehnal a ten když s mojí Betou letěl, tak mě od ní odradil. Vlastně říkal, že na začátek je Beta blbá pro všechny, že se mám naučit létat s něčím jiným, třeba s Climberem nebo Diamondem. Tak teď babo raď, co člověk, jiný názor

Beta má po lepení trochu hnutě přilepený trup, to od oka asi neopravím, nemám s tím praxi. Navíc mi odešlo jedno servo a i ty ostatní dělají to, že když dělám jen malé výchylky, tak se místo výchylek vše třepotá. Vlastně na žádném servu nedokážu udělat malou či větší výchylku, protože se to pořád třepotá a tak nikdy nevím přesně co tam nastavím. Nemyslím si, ale že by byla všechna serva špatná, spíš to bude vlastnost Cadetu nebo špatný vysílač...?... nevím, nemám s čím srovnat.
Takže nechci investovat do něčeho s nejasným výsledkem. Chci něco, co pojede a budu to moct používat dál i po pádu. Použité éro mi nevadí, proto jsem koukal na Diamonda na bazaru. Nejraději bych i vysílačku sehnal na bazaru, ale v tom se absolutně nevyznám a tak moc nevím co mám chtít. Já vím, jen že čím více kanálů, tím líp, a pak jen to, že se mi líbí na věcech, když mají display

Musím vám říct, že ta modelařina je fakt těžká. Měl jsem právě původně představy, že všechno zvládnu s Betou a sám, a najednou mám pocit, že na to skoro nestačím. Všechny ty mixy a diferenciace a já nevím co u vysílaček mi zatím vůbec nic neříkají a bojím se, že než to nastuduji, tak bude léto pryč a já si prd zalétám

Jinak rozpočet daný nemám. 2 tis za použité je ideální, 4 tis za něco víc mi přijde cajk, na 7 tis se už trochu cukám a letadlo za 10tis se systémem Safe mě děsně láká, ale už mám strach, že to rozflákám a bude po penězích, což mě bude mrzet.