Změna výchylek serv ???
Změna výchylek serv ???
Potřeboval bych poradit, postavil jsem si samokřídlo. Po kompletaci jsem zjistil že v mixu elevon mi chodi vychylky naopak převráceno nahoru a dolu. Už se mi nechce serva převracet a ve vysilači MX12 mi při zapnutých elevonech neni zpřístupněna volba reverz switch/převrácení výchylek. Nevíte jak to nejjednodušeji převrátit???? abych nemusel fyzicky serva otočit ???
reverz
Otvor vysielač. Z potenciometrov od kniplov vedú kábliky do základnej dosky vysielača. S veľkou pravdepodobnosťou sú zakončené konektormi. Stačí príslušné konektory rozpojiť a zapojiť ich tam naspäť, ale obrátene. enjoy!
Re: reverz
mephisto píše:Otvor vysielač. Z potenciometrov od kniplov vedú kábliky do základnej dosky vysielača. S veľkou pravdepodobnosťou sú zakončené konektormi. Stačí príslušné konektory rozpojiť a zapojiť ich tam naspäť, ale obrátene. enjoy!
snad nebude tak zle...
MX-12 neznam, ale treba u Multiplexu se tohle da jednoduse osetrit v definici mixu - takze bych si prosel navod k vysilaci.
Re: reverz
mephisto píše:Otvor vysielač. Z potenciometrov od kniplov vedú kábliky do základnej dosky vysielača. S veľkou pravdepodobnosťou sú zakončené konektormi. Stačí príslušné konektory rozpojiť a zapojiť ich tam naspäť, ale obrátene. enjoy!
Jako vtip je to dobré.... ale měnit něco ve vysílači je opravdu špatný nápad.