Změna výchylek serv ???

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
PeT

Změna výchylek serv ???

#1 Příspěvek od PeT »

Potřeboval bych poradit, postavil jsem si samokřídlo. Po kompletaci jsem zjistil že v mixu elevon mi chodi vychylky naopak převráceno nahoru a dolu. Už se mi nechce serva převracet a ve vysilači MX12 mi při zapnutých elevonech neni zpřístupněna volba reverz switch/převrácení výchylek. Nevíte jak to nejjednodušeji převrátit???? abych nemusel fyzicky serva otočit ???
mephisto
Kontaktovat uživatele:

reverz

#2 Příspěvek od mephisto »

Otvor vysielač. Z potenciometrov od kniplov vedú kábliky do základnej dosky vysielača. S veľkou pravdepodobnosťou sú zakončené konektormi. Stačí príslušné konektory rozpojiť a zapojiť ich tam naspäť, ale obrátene. enjoy!
balamel
Kontaktovat uživatele:

Re: reverz

#3 Příspěvek od balamel »

mephisto píše:Otvor vysielač. Z potenciometrov od kniplov vedú kábliky do základnej dosky vysielača. S veľkou pravdepodobnosťou sú zakončené konektormi. Stačí príslušné konektory rozpojiť a zapojiť ich tam naspäť, ale obrátene. enjoy!

8O
snad nebude tak zle...

MX-12 neznam, ale treba u Multiplexu se tohle da jednoduse osetrit v definici mixu - takze bych si prosel navod k vysilaci.
bee_free
Kontaktovat uživatele:

Re: reverz

#4 Příspěvek od bee_free »

mephisto píše:Otvor vysielač. Z potenciometrov od kniplov vedú kábliky do základnej dosky vysielača. S veľkou pravdepodobnosťou sú zakončené konektormi. Stačí príslušné konektory rozpojiť a zapojiť ich tam naspäť, ale obrátene. enjoy!

Jako vtip je to dobré.... ale měnit něco ve vysílači je opravdu špatný nápad.
Eddie

#5 Příspěvek od Eddie »

Pokud nepomaha reverz na visilači tak máš špatne zapojané serva v přimačí => prohod je mezi sebou. :wink:
zthom

#6 Příspěvek od zthom »

PŘEČTI SI NÁVOD!!!!
wroum

#7 Příspěvek od wroum »

melo by stacit zmenit nastaveni mixu nebo prohodit serva v prijimaci - IMHO obe cesty vedou k uspechu, hlavne nerozdelavej Tx :D
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“