Edge 540
Edge 540
Ahoj ve spolek. Tento měsíc jsem zalétal Edge 540. R. 2600mm váha 14kg. Motor ZDZ90RV-J+mafler+trychtýř na karburátoru. Motor je v záběhu a zatím tahá 20kg. Letadlo je postaveno podle plánu. Vše je řezáno ručně. Trup konstrukční topolovka+3mm balsa+polystyrén. Křídla polystyren a 2mm basla. 3D akro nelétám, nemám tolik letadel a ani to neumím . Mojí parketou jsou polomakety. Letový projev je parádní ani jsem nemusel skoro trimovat. Příště můžu přidat foto ze stavby Fly Baby r.3300mm. Zasílám pár fotek ze stavby Edge 540
Re: Edge 540
pekne az nato zbarveni 
Ten potah se ti nepovedl. Smutné. Podívej se na potahy letadel od Badana.
Přiznávám že červená, žlutá nebo černá by byla na obloze lépe vidět.Ale když mě se líbila ta svitive zelená.
ne každy je grafik...... ale nejake inspirace ci lepe obslehnuti vesmesto jinak kazdy pokazi ci preplaca ,ale dle vkusu kazdeho soudruha ze.
chtelo byto nejaky predel ala ss blesk a tu pitka na vyskovce odstranit a bude to o hodne lepsi
hlavne zeto lita
ajeto dama stavene 
chtelo byto nejaky predel ala ss blesk a tu pitka na vyskovce odstranit a bude to o hodne lepsi
hlavne zeto lita
radost zvýsledku své práce je to, proč modelaříme. Není to jako koupit si gumoida a letět.
Proto máš uznání.
Proto máš uznání.
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
Chtělo to jinou modrou a vynechat tu frndu na VOP...
Také mám rád křiklavější barvy a takto jsem to měl na MX2

Jinak ale čest tvé práci a určitě se pár fotkama ze stavby Fly Baby "pochlub".

Jinak ale čest tvé práci a určitě se pár fotkama ze stavby Fly Baby "pochlub".
Tu frndu jsem tam do tedka neviděl. Takže mám letadlo na p..u.
Tak aspoň budu tvrdit že propaguji ženská práva.
Jinak ero jsem stavěl 3 měsíce a ten špatný odstín modré jsem zjistil až při létání. Chybama se člověk učí. Do teď jsem měl letadla červeno žlutá.
NO tak ten je hezci
tri sestry to maji taky ve znaku
kamarad ma s bacha od GW taky vtakove modre a koupil ho bo semu libil ated nadava zejeto blbe videt
nejlip jde videt bila cervena zluta vsecky modre sede stribrna jde videt o dost huř.....
fotky urcite dej
kamarad ma s bacha od GW taky vtakove modre a koupil ho bo semu libil ated nadava zejeto blbe videt
nejlip jde videt bila cervena zluta vsecky modre sede stribrna jde videt o dost huř.....
fotky urcite dej
Ahoj,
máš to pěkný. Chtěl jsem se zeptat-ten motorovej kryt sis dělal nebo je to z nějaký jiný stavebnice?
máš to pěkný. Chtěl jsem se zeptat-ten motorovej kryt sis dělal nebo je to z nějaký jiný stavebnice?
Pěkná práce, vlastní a precisní stavba. Zbarvení je myslím čistě individuální záležitost.
Jo a co se týká uživatelů Sidi a Skay...pánové určitě vám před potažení svého modelu zašlu prosbu jestli byste mi něco nenavrhnuli sami. Skay až postavíš a hlavně "dokončíš" něco v podobné velikosti rád se přijedu do Zbyslavic podívat jak to máš potažené.
Jo a co se týká uživatelů Sidi a Skay...pánové určitě vám před potažení svého modelu zašlu prosbu jestli byste mi něco nenavrhnuli sami. Skay až postavíš a hlavně "dokončíš" něco v podobné velikosti rád se přijedu do Zbyslavic podívat jak to máš potažené.